Ideer til unikke køkken opbevaring

September 25

Ideer til unikke køkken opbevaring

Endnu et stort køkken har brug for ideer til unikke køkken opbevaring til forhindrer kokken at flytte omkring store områder under tilberedning af måltider, mens lille køkken ejere kan drage fordel ved at maksimere lagerplads for bekvemmelighed og organisation. Strategiske og organisatoriske ændringer vil gøre ethvert køkken føler og fungere mere som dit drømmekøkken.

Korn dispensere

Vægmonteret korn dispensere kan holde tørvarer som mel, sukker, havre, nudler og meget mere, frigøre værdifulde hyldeplads. Udlevering er let med træk eller drejning af håndtag. Du vil ikke længere nødt til at kæmpe med at finde, at fjerne, åbning, lukning og udskiftning af en kasse eller pose på en hylde.

Værktøj kabinet vogn

Forvandle et rullende værktøj kabinet til en robust og unikke køkken vogn. Tilføje et skærebræt til top for en perfekt arbejdsoverflade. Værktøj vogne er designet for organisationen og kan låse for at forhindre børn i at få adgang til indholdet. Værktøj vogne kommer i en række forskellige farver herunder børstet metal, rød, orange, sort, blå og pink

Magnetiske dåser

Krydderier, te og andre småting er lettere at nå når gemt i lille tin dunke hang på en magnetstribe, der er installeret på en væg, siden af et kabinet, inde i et skab dør eller siden af køleskabet.

Pull-Outs

Dead rummet ved siden af køleskabet kan kræves tilbagebetalt ved at oprette et træk-ud skab, med hylder designet til at holde dåsemad eller rengøringsmateriel.

Når det er for svært at nå ind i bagsiden af et underskab, stille udskiftning af døre med en skuffe-lignende pull-out, der bringer varer til dig straks bageste opbevaring plads i skabene. Dette kan let fordoble mængden af plads du regelmæssigt bruger. En anden unik idé at øge arbejdsplads: tilføje en øverste hylde til en bund fryser pull-out.

Tilføje skuffer

Udskift din dybe skuffer med skuffer. Når en skuffe er dybere end de ting, du gemmer, tingene hober sig op på hinanden, tilføjes uorganiseret.

Pot stativer

Gryder tage en masse plads inde i din frysere. Gemme dem i stakke tilføjer tid og stress, når de forsøger at fjerne denne pulje, gemt mellem andre. Brug hængende racks for at udnytte en tom vægplads over ovnen eller på siden af kabinet. Stativer suspenderet fra loftet er en praktisk og attraktivt brug af spildplads.

Rens kabinetter

Hvor ofte bruger du virkelig at sandwich jern? Grilning sandwich i en stegepande eller bageplade gør det muligt for dig at tilberede flere sandwich for familien på et tidspunkt og kan have lettere oprydning. Donere sandwich jern, hotdog risteri og endda ubrugte plast opbevaringsbeholdere til din lokale velgørenhed sparsommelighed shop, frigøre værdifuld plads til de ting, du ofte bruger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com