Ideer til våbenhus og trin design

June 16

Ideer til våbenhus og trin design

Boligejere, der ønsker at opbygge en veranda og dæk har et overvældende antal stil og design valg at gøre. Våbenhuset er enten en af de første ting gæster vil se, eller et sted, hvor boligejere vil gøre meget af deres underholdende. Enten måde, verandaen og dens vigtige komponenter som skridt ind i gården eller op til huset er meget vigtigt. Disse bør matche stilen i huset.

Brug markiser

Hvis du planlægger en baggård veranda eller en veranda, der strækker sig fra huset, derefter Planlæg at tilføje nogle type af fortelt til at give skygge til gæsterne. Markiser kan være lavet af gitter arbejde, vinyl eller klud, blandt andre materialer, giver boligejere en bred vifte af muligheder og en chance for at give gæsterne med nogle skygge. Stationære markiser giver et sted for at dyrke vinstokke, mens Udtrækkelig markiser giver mulighed for boligejere til at vælge mellem sol og skygge.

Forberede planter

Våbenhuset og sine skridt skaber steder at vise planter, så omfatter en indbygget plantageejer boks eller to, lavet af det samme træ som verandaen til at matche resten af design. Grænserne i våbenhuset trin også gøre god størrelse nicher til at sætte plantageejer kasser. Vælg mellem små kasser for mindre blomster eller store kasser for miniature træer.

Installere belysning

Det er vigtigt at tilføje den rette belysning til din veranda, især omkring trappe så gæsterne kan se deres vej til og fra verandaen. Den bedste form for belysning er ikke overvældende, men giver nok lys til komfortabelt Se af om aftenen. Brug spotlights for at fremhæve bestemte dele af våbenhuset, og hvis din veranda har et tema, der giver mulighed for tiki fakler eller lignende naturlige belysning, medtages i dit design.

Bruge kreative gelænder

Accent den våbenhuset struktur med dekorative rækværket. For en solid træ veranda giver en træ gelænder en følelse af komfort og flow, mens et rækværk fremstillet af gittermaster arbejde tillader vinstokke at vokse op og give en mere naturlig følelse. Andre valgmuligheder omfatter brug af ironwrought rækværket og udvidet rækværket toppe, der kan tjene som miniature tabeller. Rækværket bør også indgå langs trin for at give gæsterne noget at holde fast.

Kombinere med dæk og landskabspleje

Der er ingen grund til at begrænse indgangsparti til blot ét område af huset. Hvis der er en nærliggende dæk, overveje at flette to sammen i en wrap-around stil, giver gæsterne muligheder for skyggen af verandaen eller solen på dækket. Hvis store objekter er i vejen, som træer og sten, bygge våbenhuset omkring dem, at give interessante fokale objekter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com