Ideer til væg finish

October 24

Ideer til væg finish

En væg finish er en kraftfuld designværktøj. Det kan ændre det overordnede udseende af rummet og fungere som et anker for den indretning-ordningen. Når du vælger en væg finish, vælge om du vil have en fed eller en subtil look og finde en indstilling, der arbejder med dine møbler og dekorative elementer til at skabe en sammenhængende udseende.

Svamp maleri

Når du ønsker at tilføje udseendet af tekstur til dine vægge uden at investere i dyre materialer eller paneler, er svamp maleri en ideel finish. Start med en grundfarve, og vælge en anden farve, der er lidt lysere eller mørkere. En subtil look, vælge en nuance, er meget tæt på grundfarven. Male værelse med to eller tre lag af den første farve, og lad det tørre helt. Hæld den anden farve i en maling bakke, og dyppe en stor svamp let i malingen. Tør overskydende maling off toppen af svampen, og anvende den anden farve til væggen. Kan du praksis på papir først for at forfine din teknik inden maling på væggen. For en mere kompakt udseende, overlap individuelle svamp prints; Hvis du vil tillade flere af grundfarven til at vise gennem, målet for enkelt prints.

Rag rullende

Rag rullende giver væggene en asymmetrisk, store tekstur, der har klare linjer. For at udføre rag rullende, du har brug for en base maling og en farvet glasur. Male væggen med flere lag af basen maling, og hæld glasuren i en skål. Skåret strimler af stof--en gammel T-shirt værker godt--dyppe den i malingen, og drej den, indtil det danner et reb. Placer den snoet stof på væggen og rul det; folder vil danne tekstur på væggen, som du kan justere med en løsere eller strammere roll. Når maling mønster begynder at blive tynd eller mindre udtalt, dyppe rag igen og fortsætte. På grund af den tilfældige karakter af mønsteret, kan du overlapper sektioner uden bekymrende omkring foruroligende finish.

Gips

Pudsning er en nem måde at tilføje tekstur, særligt til at nøgne, glatte vægge. Det er også nyttigt at tilføje dybde til værelser der har meget lidt arkitektoniske detaljer eller når du ønsker at skjule mangler. Ansøgningen er enkel, selvom du ikke har nogen erfaring. Købe en pudsning produkt fra et hjem forsyning eller hardware butik, og bruge en murske til at sprede den på i tykkelse og konsistens, der passer til dit design æstetik. Du kan også leje en professionel til at bruge en spray system til at tilføje gips tekstur til dine vægge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com