Ideer til Valance i et kontor

November 2

Ideer til Valance i et kontor

Vindue behandlinger for kontoret vil i vid udstrækning afhænge af den eksisterende atmosfære. Hvis kontorlokalerne er pulserende og solrige, vælge tekstiler med dristige mønstre og lyse farver. Hvis dit kontor er på den matte side, undgå hængende en valance med højt farver; vælge noget i dæmpede eller neutrale toner med en lille ekstra touch (ligesom en beaded krystal frynser til at fange lyset). Nåde vinduet med en solo valance eller parres med gardiner eller persienner.

Nuancer

Vindue nuancer er en mulighed for egnet til enhver kontorlokaler. En mulighed er en simpel sol skygge kan du efterlade hængende på valance højde. Solar nuancer er tilgængelige i dæmpede toner og blokere for en del af lys. Andre tilgængelige nuancer kommer i blomster og geometriske mønstre som tapet. Skygge kapper kan trukket ligesom en rullegardiner til at dække vinduet helt eller venstre i valance højde. Form af skyggen egner sig godt til et kontor indstilling.

Gesims

En gesims er en valance, der ligner en kasse. Det kan være lavet af træ eller andre materialer og kan være dækket af enhver stof du indkvartering. En maskuline look, prøve dækker gesims med en pænt klippede bambus måtten eller blinde. Striber og mønstre, plaid vil tilføje nogle visuelle interesse uden overvældende rummet. Tilføje nogle juble til kontoret med en rød og hvid polka dot mønster parret med et sæt af rene hvide netgardiner.

Box læg

Rubrik læg kan du fremvise to forskellige tekstiler for en valance. Uanset om du køber en eller lave din egen, vil en box læg valance varme op ethvert vindue i dit kontor. Forskellige typografier er tilgængelige afhængigt af stof og pynt. For en moderne look, skal du vælge en valance med et mønster for de vigtigste stof og en fed farve til peak ud fra undersiden. En sort og hvid damask mønster kombineret med rød, blå eller lilla vil give kontoret et frisk, opdateret look.

Alternativer

En idé til en valance er at bruge farverige tørklæder eller farveprøver af stof du kan ændre ud med årstiderne, eller når du ser passer. Køb simpel gardin klip og klip på dit stof valg, jævnt afstand mellem klippene. Hænge omhæng på en simpel gardinstang. Andre idéer omfatter brug af en kombination af stoffet parret med andre genstande af interesse. En smedejern stykke bakket op med en del af stoffet vil fungere som en samtale stykke i et traditionelt indrettede kontor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com