Ideer til ved hjælp af glas i en Backsplash

January 31

Ideer til ved hjælp af glas i en Backsplash

Et glas backsplash tilføjer et nutidigt look til et køkken plads. Da glas er et alsidigt materiale, kan du bruge det til at oprette ren og grundlæggende mønstre eller komplekse kunstneriske udtryk. Når du vælger et glas backsplash design, tage hensyn stil af køkkenmøbler og størrelsen af pladsen. Gennemsigtig glas fliser, for eksempel, vil åbne et rum, mens uigennemsigtig glas kan gøre køkkenet føler mere intime.

Mosaikker

Oprette et glas mosaik bag ovnen med enten store eller små glas fliser. For en stor flise look, vælge glas fliser, der er omkring 4 inches lang, som i bunden eller kanterne af en udendørs swimmingpool. Brug de store fliser til at oprette en fed og farverig design, der blander i farver allerede fundet i køkkenets møbler og farvesammensætning. For en lille, detaljerede mosaik design, skal du vælge fliser omkring 1 tommer bred. Bland iriserende, solid og marbleized glas fliser i hvirvlende eller geometriske mønstre for en moderne, funky stil.

Genbrugsglas

Bruge bidder af glas vaser, knuste flasker (som green "sea glass"), bits af spejl og knust vinflasker til en backsplash bag ovnen. Ved hjælp af genbrugsglas lader dig gå grøn og eksperimentere med moderne design. Du kan bruge et glasmateriale, ligesom brudt vin flasken skårene, at lave et ensartet design, eller bruge flere materialer til at lave en chunky, hypnotiserende design. Bede glas detailhandlere, vin butikker, møbler butikker eller et lokale genbrugsanlæg om adgang til genbrugsglas.

Glat glas

Fyld backsplash væggen med en stor, glat glaslaget. Når lys rammer glasset, vil det give en isnende glød. Vælg en lys farve, ligesom aqua blå, bleg grøn eller periwinkle, at blødgøre og åbne op i rummet. Beslutte, om du ønsker en gennemsigtig glas eller en uigennemsigtig design.

Perler

Små glasperler kan også indstilles til en backsplash. Som kugler blandet glas blæst perler funktion indvendige farver, at skabe en frisk og iriserende effekt. Når du vælger perle farver, former og størrelser, overveje til køkkenbordet, møbler og apparatet farver. Hvis du har naturligt lys strømmer ind i stuen, gå med klare farver, der vil hoppe og ændre med lyset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com