Ideer til ved hjælp af røde mursten når bygningen et hus

August 12

Ideer til ved hjælp af røde mursten når bygningen et hus

Røde mursten give farve samt tekstur, når man bygger et hus. Den vigtigste ting at huske med enhver mursten designideer er at følge alle sikkerhed og byggeri koder i ved hjælp af materiale til at forhindre det fra at bryde ned på et senere tidspunkt, at skabe fugtskader udenfor og inde i hjemmet.

Udvendige bygning

Komplet hjem kan være lavet af mursten. Tænke udenfor boksen med ideer til ved hjælp af røde mursten, når man bygger et hus ved at skabe noget andet så bare et firkantet hjem. Oprette hvælvede hoveddøren og vindue trim. Bruge forskellige størrelser til at skabe mere tekstur til facaden på dit hjem, som større mursten rundt om fundamentet og tag og mindre i mellem. Sætte en anden stribe af større dem i midten. Brug disse samme forskellige størrelser til at gøre din trappe og terrasse, samt lægge gangbro til din mursten indkørsel. Lege lidt med forskellige designs, indtil du kommer op med en, der viser din personlighed.

Landskabspleje

Fortsat temaet, når du bygger dit hus med ideer til ved hjælp af røde mursten i landskabspleje. Vægge og hegn kan være fremstillet af samme materiale. Ildsteder, der ønsker brønde og enkel statuer kan alle oprettes med mursten. Omgiv din haver og træer med blomst ringe af samme. I stedet for at købe traditionelle havemøbler, oprette bænke og stole ud af materialet. Brug røde mursten til havegange, i stedet for pavers eller andre typer af stenene. Slutte det med en postkasse og en indkørsel post til at matche det hele.

Boligindretning

Røde mursten kan så nemt som de kan uden for det anvendes i hele indre af dit hjem. Udsatte murstensvægge i køkkenet Tilføj drama og flair til en traditionel eller moderne indretning. Hvis væggene er tyk nok, skære krog til din brændeovn. Gulv til loft pejse tilføje en statelig tilstedeværelse til levende eller alrum, og lille heder fremstillet af samme materiale tilføje hygge og varme. Bruge det som Gulvbelægning i stedet for andre traditionelle materialer. Ligesom i dekorere ydersiden af dit hjem, du ikke har at holde sig til én størrelse. Spille med forskellige designs at lave mellemrum din egen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com