Ideer til victorianske soveværelser

September 10

Ideer til victorianske soveværelser

Dekorationer i den victorianske æra, mellem 1837 til 1901, er kendt for deres opulent stil i lagdelingen og delikatesse i farver og teksturer. Vælg bløde toner af farver i familier som pasteller. Hvis du foretrækker det naturlige farver, Vælg varm brune, Bourgogne og cremer. Blonder, fløjl og calico er alle gode stoffer til dette projekt.

Gardiner

Victorianske vindue behandlinger tilladt solen at komme mens de tungere forhæng skygge for kølighed om sommeren og holdt huset isoleret i vinteren. Dekorere vinduer med flere lag af gardiner: et lys i et materiale som blonder, hvid bomuld eller musselin og en tungere drapere i velour eller satin. Lysere gardinet skal hænges tættere på væggen ved hjælp af en mindre gardinstang, og den større drapere skal hænges over det. med en større, dekorative stang.

Bed

Sengetæpper og puder er let at efterligne ved at følge den lagdeling stil populære derefter. Vælg en blonder eller nitter bed-nederdel og sted mellem boks foråret og madras. Til sommer skal du vælge en bomuld quilt eller tæppe i farver som cream, lys grøn og pink. Dække seng med en varm fjer ned tæppe om vinteren. Dække ned tæppe med en vaskbar dynebetræk i mønstrede paisley stof i farver som Bourgogne, navy blå og jæger grøn. Dekorere med forskellige størrelse puder.

Opbevaring og møbler

Skabene var sjældne i den victorianske tid, så smukke træ opbevaring kister og klædeskabe blev brugt til tøj og tæpper. Besøg den lokale sparsommelighed eller sending butikker at shoppe for god kvalitet kister, klædeskabe, toiletborde og vand står. Selv nogle, som har brug for mindre reparationer er mere overkommelig end købe fra en antik butik. Besøg antikke markeder, hvor du kan være i stand til at forhandle om en god klædeskab. Læs avisen at se hvor der vil være salg af ejendom i løbet af weekenden og Vis op tidligt.

Tilbehør og dekorationer

Tilbehør er en vigtig del af victorianske dekorationer. Hvis det er muligt, male rummet i en creme farve, der passer til temaet. Køb krog og øje område tæpper, eller orientalske tæpper. Ramme favorit sort-hvide billeder, selv de seneste dem, i rammer i farver som creme, eller omgivet med faux perler. Bruge blonder doilies som en base for de fleste billeder og lamper. Vælg lamper i stål med cremefarvede eller glas nuancer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com