Ideer til vindue behandlinger for en karnap

February 24

Ideer til vindue behandlinger for en karnap

På grund af sin størrelse og form præsenterer en bugt eller bue vindue en udfordring i at finde passende og flatterende vindue behandlinger. Det er vigtigt at først afgøre, om dit vindue behandling er for dekoration kun eller om det også skal tjene et funktionelt formål. Ud over at tilføje visuel appeal til dit værelse, kan vindue behandlinger give privatliv, skygge fra solen og reducere ekkoet af et stort rum. En bred vifte af muligheder, herunder skodder, persienner, kapper og gardiner kan opfylde de specifikke behov for dit space.

Skodder

Montering skodder på indersiden af hver af de vinduer, der gør op din karnap kan give dig fleksibel privatliv og skygge, så du kan åbne og lukke dem som dine behov ændres. Kommer i en bred vifte af materialer og finish, bør ikke at finde en indstilling, der passer ind i din udsmykning stil være svært. Da skodder er typisk monteret inde i det eksisterende vindue, misfornøjelse nogle husejere skodder, fordi de gør rummet synes mindre, mere lukket eller mørkere end de ville have.

Blinds eller nuancer

Hvis privatlivets fred, bekvemmelighed og støjreduktion er alle nødvendige i dit værelse, tilbyder blinds eller nuancer et stort udvalg af muligheder. Både blinds og nuancer har en række forskellige materialer, lige fra naturlige fibre til tekstiler eller endda vinyler. Blinds og nuancer har fleksibilitet til fuldstændig, delvis eller ingen hemmelig hos den simpel justering af ledninger. Begge kan installeres enten lodret eller vandret for maksimal stil appel. Dimensioner af de blinde eller skygge lameller også lade boligejer tilpasse deres behandling look.

Kapper

Vindue sengeforhæng er en glimrende måde at tilføje et stænk af stof, farve eller tekstur til et værelse vindue uden at kræve en stor mængde af stof eller dækker en betydelig del af vinduet. En valance er et vindue stang med stof knyttet, der er monteret på væggen omkring den øverste del af vinduet. Valance stof pryder toppen af vinduet og forbliver på plads uden at skulle åbne, lukke, sænke eller hæve.

Forhæng

Ved hjælp af traditionelle gardiner på nye måder kan også oprette en flatterende look til din karnap. Forhæng tilbyder et stort udvalg af stof og stil, herunder længden af de behandlinger, selv, som kan gå fra loft til gulv eller hvor som helst i mellem. Gardiner kan ramme lige uden for vinduet bay eller kan bruges som paneler mellem hver af windows for en mere dramatisk look. Derudover hardware og stænger bruges til at montere gardiner kan tilføje give karnappen en mere brugerdefineret udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com