Ideer til vinduet Sheers

May 20

Ideer til vinduet Sheers

Rene gardiner behøver ikke at betyde kedelig eller fantasiløs. Tynde med mønstre af blomster, blade eller blonder er subtile måder at tilføje interesse for materialet. For budget minded shopper, er tynde generelt en billig vindue behandling. Med lidt fantasi, vil din windows stadig beskyttelse af personlige oplysninger og tillader lys at filtrere inde.

Tørklæde Valance

Et tørklæde valance draperet over dekorative kroge øverst i vinduet er en hurtig og enkel løsning til et lille vindue behandling. Måle bredden af vinduet, og dobbelt længde af vinduet for at få den nødvendige længde af stoffet. Længden af stoffet kan afkortes eller forlænges afhængigt af personlige præferencer. En Halstørklæde kan være den eneste behandling behov på et lille vindue til at skabe det ønskede udseende.

Gardin Tiebacks

Holde gardiner fra et vindue til at tillade lys til at skinne, give lutter tiebacks en uhindret udsigt over ydersiden så godt. Bruge tiebacks i samme stof som vindue sheers for denne ekstra vindue funktion. En letvægts krog vil supplere den sarte vægten af stejle og ikke synes at overmande det ved at være store og klodsede.

Lange tynde

En romantisk og sofistikeret look opnås med lange lutter paneler, der pyt på gulvet. Denne stil er bedst, når panelerne er tilbage i en fast stilling og flyttes ikke engang på plads. Tilføje 3 eller 5 inches til gulv-længde gardiner vil give nok ekstra materiale til at skabe en dejlig vandpyt effekt.

Døre

Ren og skær gardin paneler på franske døre eller ved siden af front døre tilbyder privatliv og tilføje et færdigt look. Dørforhæng panel har et gardin stang lomme øverst og nederst i panelet. En grundlæggende gardinstang, som er små og almindelig fungerer bedst til at holde fransk dør gardin paneler. Den mindre mærkbar stangen, jo bedre vindue behandling vil se.

Priscilla gardiner

Ofte forbundet med en lille pige soveværelse, Priscilla gardiner er pjusket rundt om kanterne og vende en almindelig vindue til noget spektakulært. En pjusket valance og pullback bånd tilføje prikken over i'et til disse gardiner.

Supplement forhæng

Forhæng tilføje isolering til brede vinduer i vintermånederne, men er ofte trukket tilbage på solrige dage for at tillade sollys at komme ind i. Nøgne windows kan se golde og malplaceret når gardiner er åbne. Enkle rene gardiner vil give et færdigt look til windows og stadig lade lys skinne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com