Ideer til Vinyl fliser

December 11

Ideer til Vinyl fliser

Mens vinyl fliser er typisk anvendte som gulve i køkkener, bade eller andre steder kan du en billig gulvbelægning, kan de bruges som mere end blot gulvbelægning. Der er en række andre måder, at vinyl fliser kan bruges; alt du behøver er en smule opfindsomhed og nogle grundlæggende kunst og kunsthåndværk forsyninger til at forvandle disse fliser til en kreativ og funktionelle objekt.

Sted Mat

Vinyl fliser er ideel at bruge som sted måtter, da de er nemme at aftørre ren og kan modstå slid og ælde for at være konstant eksponering for mad og væske. Bruge 12 x 12 tommer vinyl fliser i farver eller mønstre, der passer til din smag. Hvis du har børn, lad dem udvælge deres egne fliser til at give dem en følelse af individualitet. Enten holde det papir, der dækker lim på bagsiden af brikken eller Fjern papiret og dække selvklæbende med et stykke filt. Dækkeservietter vil tilføje et dekorativt element til din tabel samtidig beskytte det.

Sæde markører

Hvis du er en tidlig barndom uddannelse lærer, kan vinyl fliser komme handy som sæde markører for studerende i din klasse. Bruge en 12-af-12 vinyl fliser til hver elev i din klasse – for at spare penge, kan du undersøge tilbagediskonterede fliser. Bruge en permanent markør til at udskrive hver elev navn på en enkelt flise. Holde selvklæbende bagside af flisen dækket og sprede dem ud på gulvet for at tildele pladser under kredsen af gulvet tid. Studerende vil have praksis læse deres egne navne, samt navnene på deres klassekammerater, når du søger efter deres fliser. Fliserne vil giver dig mulighed at administrere din klasse, som du beslutter dig for hvor børn sidder.

Tør-slette væg

Brug vinyl fliser til at oprette en tør-slette mur, som dine børn kan trække på, eller du kan bruge som en opslagstavle. Bruge lys-farvede vinyl fliser--enhver størrelse vil gøre-- og et stykke af spånplader, der passer til bestyrelsens størrelse du ønsker at oprette. Fjern papiret fra bagsiden af fliser til at udsætte selvklæbende og holde fliser på spånplader. Når bestyrelsen er helt dækket, hænge det direkte på din væg af valg. Placer en kop eller andre beholdere i nærheden af bestyrelsen og fylde det med tør-slette markører og et viskelæder og blot tørre fliserne ren efter hver brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com