Ideer til Zelda tema soveværelser

February 23

Link er hovedpersonen, der vises i mere end et dusin Nintendo-videospil, går tilbage til 1980 ' erne, alle kendt som Zelda spil efter han forsøger at redde prinsessen. Flere firmaer opnåede licenser i år, oprettelse af actionfigurer, legetøj, brætspil, sengetøj og en lang række andre varer til hjem skærm. Ideer til Zelda-tema soveværelser udnytte store-købte varer med nogle ting, du selv laver.

Zelda dekorationer

Kigge efter officielle Zelda merchandise til at vise rundt i lokalet. Male bogreoler sort og dække med emnerne Zelda. Figurer fra spillet optrådt på alt fra badehåndklæder til madkasser. Opt for Zelda sengetøj, herunder en narresut, ark og matchende gardiner. Du kan også finde affaldsspande, candy dispensere og animation celler fra tegneserie tv-show. For ældre eller vintage varer, tjekke sparsommelighed butikker, loppemarkeder, værftets salg og endda skabene og kviste af venner og slægtninge.

Soveværelse kalkmalerier

Tilføje en Zelda-tema vægmaleri på værelset er en enkel måde at dække væggene. Skitsere en scene fra din favorit spil, viser din favorit figurer interagere. Male vægge, fylde din skitse med lyse farver findes i spil. For en sjov tage på den vægmaleri idé, opdele væggen i forskellige områder og male forskellige scener fra hver af spillene på hver sektion.

Møbler

Dække en eksisterende skrivebord med billeder og magasin-annoncer med figurer fra spillene. Bruge en decoupage lim til at overholde billederne til skrivebordet og mere lim på toppen. Du kan bruge den samme idé på andre stykker af møbler, herunder en almindelig hovedgærde. Tilføje to video game stole til sidst værelse, vælger stole i en lys farve som røde. Video game stole er specielt designet til at gøre gaming mere komfortabel.

Lave din egen

Blad gennem nuværende og tidligere spørgsmål om Nintendo Power og andre video spil magasiner, på udkig efter nogen reklamer eller artikler, der har billeder fra spil. Få vist gamle reklamer og lignende fuld længde billeder i billedrammer malet guld, sølv og sort. Hænge billeder rundt i lokalet for flere dekoration. Tegn fra Zelda spil er også dukket op på t-shirts. Hvis du har eller kan finde nogen af skjorter, bruge dem til at gøre puder i sengen. Skær forsiden og tilbage fra skjorten og sy stykkerne sammen. Efterlade en lille område åbent og kram shirt med bomuld batting, før syning stykker lukket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com