Ideer ved hjælp af Pint Canning krukker

April 9

Du kan bruge pint konservering krukker mere end opbevaring af fødevarer; Brug dem til at oprette funktionelle dekorationer til dit hjem. De dekorative aspekter kan komme fra de elementer, du placere inde i krukker eller behandlinger og metoder, der anvendes til krukker. Uanset om du er en dygtig crafter eller en novice, kan du finde listige anvendelser for pint konservering krukker.

Stearinlys

Ved hjælp af pint konservering krukker for at gøre dekorative gel stearinlys er en hurtig måde at skabe funktionelt dekorative elementer til dit hjem. Du kan integrere glas eller metal objekter inde gel stearinlys, men integrere ikke plastemner. Smelt gel candle wax ifølge producentens anvisninger. Coat de integrerede elementer med det flydende gel og presse dem mod indersiden af pint konservering krukke. Binde en væge til en blyant og hænge det på tværs af toppen af krukken, så vægen falder i midten. Hæld den smeltede stearinlys gel i konservesfabrikker krukken. Fyld krukken op til inden for en 1/2 tommer i toppen.

En anden stearinlys håndværk kan du gøre med pint konservering krukker er endnu enklere end gel stearinlys. Fylde konservesfabrikker krukken med glas kugler til inden for 1 tomme af toppen. Passer en te lys i midten af kuglerne og Udfyld derefter omkring den metal fælg lysets te med flere glas kugler.

Opbevaringsbeholdere

Brug pint konservering krukker som pladsbesparende opbevaringsbeholdere for bomuld svaberprøver, vatkugler, knapper, perler eller andre sidesten håndværk supplies. Kasser og poser indeholdende bomuld svaberprøver og bolde er slet ikke attraktive og de kan tage en masse plads på et badeværelse hylde. Fyld en pint krukke med hver og gemmer de resterende bomuld forsyninger i plastikposer under vasken eller i et spisekammer.

Pint konservesfabrikker krukker er også en god størrelse til opbevaring af sidesten perler, knapper og andre små håndværk supplies. De farverige leverancer er langt mere dekorativ i et glaskrukke på en hylde i dit håndværk værelse end hvis de var gemt væk i en skuffe.

Dekorative Vase

Pint konservering krukker kan være lige den rigtige størrelse til en lille blomstret display. Dekorere ydersiden af krukken med flad-backed glas kugler og hvirvler af craft wire. Lim materialer på glas med tyktflydende guldsmed lim. Du kan også male indersiden af glas med en marbleizing maling teknik til at gøre en dekorativ vase. Sprøjte glas eller akrylmaling ned de indvendige sider af krukken. Slå krukken, så malingen vil flyde rundt inde, men ikke dækker det helt. Lad malingen tørre og derefter bruge en anden farve maling på samme måde. Brug mindst tre farver maling helt dækker indersiden af pint krukke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com