Identifikation af insekter på en stueplante

June 17

Identifikation af insekter på en stueplante

Potteplanter tilføje et strejf af farve og varme til enhver indretning. Mens de fleste potteplanter er sunde, er de modtagelige for insekt skadedyrsangreb, som kan skade sundheden for anlægget og forårsage reduceret vigor. Insekter kan spredes til andre potteplanter hurtigt, så hurtig identifikation af skadelige skadedyr er nøglen til at undgå omfattende skader på dine stueplanter.

Typer

Svamp myg er en fælles skadedyr af potteplanter. Disse sorte fluer er også almindeligvis omtales som mørke-vinget svamp myg og foranstaltning 1/8 tomme i længde på modenhed. Svamp myg larver lever i pottemuld af værtsplanter og findes normalt i top 3 inches af jord. Toplettet spider mider findes ofte på potteplanten blade. Disse mider er grøn, gul eller orange og har otte ben ligner edderkopper. Toplettet spider mider har en bred værtsspektrum, infesting over 100 arter af planter. Mealybugs er voksagtig væsner, der er flade og ovale. Disse insekter er relateret til whiteflies, bladlus og skalaer. Mealybugs formere sig hurtigt og flytter fra plante til plante, når bladene overlapper hinanden.

Effekter

Mens svamp myg typisk ikke skader værtsplanter, er de et irritationsmoment, hvis befolkninger er store. Svamp myg sværmer ofte når stueplante er stødte eller flyttet forårsager en sky af insekter. Svamp myg og deres larver ikke bide mennesker eller skade værtsplanter. Potteplanter befængt med Toplettet spider mider ofte udvikle blad skader såsom stippling, Brunering eller gulning. Mealybugs æder bladene af dine potteplanter, forårsager dem vises plettet, gule og forvrænget. Mealybugs producerer en klar, tacky væske kendt som honningdug, som holder sig til din stueplante. Sodede skimmel svampe knytte sig til pletter af honningdug og begynder at vokse, at gøre din houseplants vises usoigneret og grimme. Sodede skimmel vil normalt ikke dræbe værtsplanter, men nogle planter udvikle reduceret vigor manglende sollys når mug er tunge.

Naturlig kontrol

Potteplanter modtager for meget vand kan blive inficeret med svamp myg. Mange husejere indser ikke deres planter har brug for mindre vand under den køligere fall og vintermånederne. Manglende evne til at regulere vandstanden i dine potteplanter får jord bliver mættet gør betingelser gunstige for svampen myg vækst. Placere sterile pottemuld i din houseplants vil forhindre svamp myg. Erstatte pottemuld hvert par måneder for at forhindre nedbrydning af organisk stof og forhindre svamp myg angreb. Hvis Toplettet spider mider på din potteplanten blade, vaske dem væk med en hård strøm af vand til at banke dem fra dit anlæg. Du kan opnå dette mål ved at placere dit anlæg i brusebadet eller ved hjælp af din haveslange. Gentag denne proces op til tre gange hver uge for fortsatte kontrol. Hvid, voks-dækket insekter er på undersiden af din potteplanten blade er mealybugs. Fjern små numre af dette insekt ved at placere et stykke vat i sprit og duppe det på insektet. Igen gælde som nødvendigt for at holde insekter på afstand.

Kemisk kontrol

Sværmer svamp myg kan blive dræbt ved hjælp af en insektdræbende spray anbefales til flyvende insekter. Sted gule klæbrige fælder i nærheden af dine potteplanter til at overvåge insekt skadedyrsangreb. Tunge angreb af spider mider og mealybugs kontrolleres ofte af sæbe applikationer. Mix 1 kvart vand med 1 tbsp. væske fad vaskemiddel og anvende på dit anlæg. Skyl grundigt og Gentag denne proces hver uge for de bedste resultater. Stærkere insekticider er tilgængelige hos din lokale haven forsyning center og bruges hvis insekt skadedyrsangreb er tunge og forårsager betydelig skade på dit anlæg. Vælge et produkt med aktive ingredienser resmethrin, vil rotenon eller pyrethrin hjælpe fjerne skadedyr. Overveje at kassere dit anlæg hvis insekt skadedyrsangreb er umuligt at kontrollere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com