Ikke-brandfarlige Bug afskrækningsmidler

December 29

Ikke-brandfarlige Bug afskrækningsmidler

Når du vil nyde udendørslivet, er den sidste ting du ønsker at være irriteret over irriterende insekter. Mange bug afskrækningsmidler på markedet er usikre til brug, især når du omkring lejr brande, eller hvis du er en ryger. Disse afskrækningsmidler ofte indeholde skadelige kemikalier eller består af brændbare alkoholer. Heldigvis er der mange ikke-brændbare og effektiv bug afskrækningsmidler.

Citronella

Citronella er en naturlig flydende olie, der udvindes af tørrede græs. Dette insekt afvisende er effektiv til at afskrække fluer, myg, lopper og flåter. Citronella frastødende er tilgængelig for forbrugerne at købe i forskellige former, såsom sprays, lotion, Toilet vådservietter og stearinlys. Det foreslås, at du undgår at sætte Citronella direkte på huden af børn yngre end 2 år gamle.

Geraniol

Geraniol er en naturlig olie behandlet fra geranium blomster. Geraniol-baserede repellanter er meget effektiv og ikke-brændbare. Denne frastødende afskrækker insekter som myg, hus fluer, myg, kakerlakker og lopper. For at afvise bugs væk fra dit hjem, skal du bruge stearinlys lavet med Geranoil. En one-pund stearinlys varer 50 timer og afskrækker mere end 80 procent af myg op til 10 fod væk, ifølge MSN livsstil.

Hvidløg

Når blandet med vand (en del hvidløg og fem dele vand), holder hvidløg insekter, som myg, væk i fem til seks timer. Hvis du ikke ønsker din hud eller tøj til at lugte af hvidløg, mens du tilbringe tid udenfor, dyppe flere klude i blandingen og hænge dem omkring dig at forhindre insekter i generer dig.

Fed olie

Fed olie er udvundet fra en fed plante. Eugenol, en bestanddel af Fed olie, er en effektiv myggespray. Denne olie påvirker insekt af hindre dens neurotransmittere, eller kemiske budbringere. Fed olie er i stand til at afskrække insekter såsom lopper, hvepse, myrer, støvmider og fluer. Fed olieafvisende er sikkert for både brugeren og miljøet.

Neem olie

Neem olie kommer fra neem-træet, også kendt som Azadirachta indica træ fundet i Indien. Ikke alene gør neem olie afskrække insekter som mider, græshopper og plante lus, det påvirker fodring og parring cyklus af insekter. Neem olie er sikkert for både mennesker og miljø, og det er kun rettet mod visse skadedyr.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com