Ikke-giftige haveplanter til katte

July 27

Ikke-giftige haveplanter til katte

Indret dit hjem med haveplanter skal gøres med sikkerheden af din kat i tankerne. Mange haveplanter er giftige for katte ved indtagelse. Enhver plante, der indtages af en kat, kan producere symptomer, diarré, opkastning og depression. Katte, der bliver syg efter indtagelse haveplanter, bør vurderes af en dyrlæge for korrekt diagnose og behandlingsplan.

Orkideer

Orkideer er ikke-giftige for katte og er sikkert at have i hjemmet, ifølge den ASPCA National Animal Poison Control Center. Orkideer er en favorit stueplante, fordi de er farverige. Der er mange forskellige typer af orkideer, dendrobium orkidé, orkidé Calypso og hvide mosen orkidé. Orkideer har en gennemsnitlig vase liv i to uger engang skåret. Alle orkideer betragtes som sikre for hunde og katte, men indtagelse kan producere ubehagelige gastrointestinale symptomer.

African Violet

African violet er en smuk haveplante, der er ikke-giftige for katte. Der findes mange forskellige typer, farver og række afrikanske violer. Disse planter vokser godt under de kunstige lys i boligen. Afrikanske violer kræver kraftigt lys til at blomstre, men det behøver ikke at være direkte sollys, hedder University of Florida, IFAS forlængelse. Afrikanske violer foretrækker temperaturer på 65-70 grader Fahrenheit, men vil vokse i temperaturer på 60-80 F. dyrlæger anbefaler fodring din kat på en regelmæssig tidsplan og fjerner alle planter af nem adgang til katte, til at hjælpe med at afholde dem fra gumlede.

Begonia

Der er over 1.500 forskellige typer af begonier, der alle anses for sikkert i tilfælde af utilsigtet feline indtagelse, ifølge dyrlægen Info.com. Katte komme ofte ind i en vane med at spise planter og ofte gør så at afværge kedsomhed. Selvom begonier er ikke-giftige for katte, det er en god idé at begrænse katte der kan lide at gnaske på planter til huset der er plante-fri. Placere catnip i et lettilgængeligt område kan gøre haveplanter mindre ønskeligt for katte. Holde dine katte fra at spise haveplanter, fordi enhver plante kan forårsage katten til at føle sig syg for en smule.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com