Ikke nok vand i min Kenmore opvaskemaskine

September 8

Ikke nok vand i min Kenmore opvaskemaskine

Den gennemsnitlige opvaskemaskine forventes at vare i ni år, ifølge den nationale sammenslutning af hjem bygherrer. Men som med andre apparater, denne levetid er afhængig af størrelsen af slid og ælde, og graden af problemer maskinen oplevelser. Ikke at have nok vand i Kenmore opvaskemaskine forhindrer maskinen, effektivt rensning beskidte tallerkner, men dette problem er forholdsvis let at diagnosticere.

Float forsamling

Opvaskemaskine indeholder en float, der stiger som vandet stiger i apparatet. Når flyderen når det passende niveau som bestemt af vandstanden, stopper det vandgennemstrømningen. Hvis flyderen funktionssvigt, tillader den ikke opvaskemaskine at nå frem til den relevante vandstanden.

Float Switch

Float switch er den mekanisme, der styrer float forsamlingen. Når flyderen når det korrekte niveau, beder det float switch til at slukke for vandet flyde. En defekt float switch ikke præcist måle når float forsamling bør aktiveres til at stoppe vandgennemstrømningen.

Vand indsugningsventilen

Vand indsugningsventilen bestemmer også mængden vand, der kommer ind i opvaskemaskinen. Ventilen indeholder filter skærmbilleder for at forhindre snavs og snavs fra forurener apparatet. Hvis skærmen filtre er blokeret med madaffald eller andet affald, er mængden af vand ind i maskinen negativt påvirket.

Afløb eller magnetventil

Afløbet er kontrolleret af en magnetventil, som regulerer strømmen af vand ud af maskinen. Hvis magnetventil hvis funktionssvigt, vandet flyder ind i maskinen også kan løbe ud på samme tid. Derudover drain slangen kan være placeret for lavt og skal være rejst højere for at tillade vand at bo i maskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com