Illinois flyvende græsplæne insekter

October 14

Illinois flyvende græsplæne insekter

Mange kravle og hopping insekter lever i Illinois græsplæner, men der er relativt få flyvende ones. De fleste er simpelthen en plage på grund af den måde, de forstyrrer jord. Andre er en større trussel, fordi de skader græsplæner og i nogle tilfælde kan blive en trussel mod mennesker.

Hvepse

Cikade killer hveps findes i alle landene øst for Rocky Mountains. De graver sig ned i jorden, stikke en forbipasserende cicada og træk den ind i reden, hvor senere en skraveret larve feeds på cicada. Gul jakker er gul eller hvid og sort stribet. De bygger ofte deres bistader underground. De kan være et alvorligt problem, hvis deres reden er i din værftet, som de vil forsvare det aggressivt. Afhængigt af sorten, kan kolonier holde 200 til 1500 hvepse.

Vilde bier

Nogle typer af vilde bier har været kendt for at forstyrre græsplæner af grave, oprettelse af gravhøje og huller. Dette vanskeliggør værftet vedligeholdelse.

Chinch fejl

Disse fejl er i stand til flyvning, men tilbringer størstedelen af deres tid, puttet ind i kronen af græsplanter, fodring på skuddet. De kan gøre stor skade på en græsplæne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com