Illinois lov til størrelsen af en septiktank

August 16

Septiktanke er store containere, normalt bygget i land omkring boliger, der indsamler og lagrer spildevand fra et nærliggende hus. Der er en række love i øjeblikket i sted i Illinois, oprettet af Illinois forurening kontrol Board (IPCB), der skal følges for at septiktanke lovlig.

Loven størrelsesbegrænsninger

Der er ingen lov begrænse størrelsen af septiktanke i Illinois. Septiktank designforslag er imidlertid forpligtet til at få planlægning godkendelse fra lokale myndigheder til at sikre en passende størrelse er konstrueret.

Kvalificeret septiktanke ejer

At installere en ny septiktanke system i Illinois du skal være anerkendt som en person, der har en karriere i feltet spildevand behandling. Enkelt skal derefter registrere med Illinois forurening kontrol bord, stille alle relevante oplysninger og passerer en række eksamener før vil tages hensyn til eventuelle septiktank byggeri forslag.

Størrelse

Størrelsen af septiktanke system vil afhænge af antallet af soveværelser i boligen og kvaliteten af den jord, som ejendommen vil blive bygget. Det mindste antal soveværelser tilladt for en Septisk system i Illinois er fire, men huse med tre soverum kan også overvejes på et individuelt grundlag. Jordbundens kvalitet måles normalt ved at tage jordprøver fra webstedet på forskellige lokaliteter og forskellige højder.

Beliggenhed

De fleste myndigheder kræver septiktanke er placeret på bestemte afstande fra huse og andre strukturer. Afstanden er afhængig af størrelsen af typen tank og jord. Dette er på grund af potentielle sundheds- og sikkerhedsspørgsmål af affald inden for tank og også potentielle jord nedsynkning som følge af vægten af tankene. Septiktank konsulent selskaber er normalt ansat til at give detaljerede oplysninger om webstedet specifikke forordninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com