Importerede elektroniske køkkenredskaber

September 6

Mange almindelige elektroniske køkken værktøjer er tilgængelige i køkkenet specialbutikker og afsnittet madlavning i stormagasiner. Hvis specialiserede køkken værktøjer er nødvendigt, kan du importere dem fra forhandlere, der specialiserer sig i elektroniske kulinariske udstyr. Importere elektronisk køkken værktøjer direkte, finde "forhandler" eller "distributør" link på producentens hjemmeside for det produkt du vil købe for at finde et selskab i nærheden der sælger det.

Caloribac chokolade temperering maskine

Caloribac chokolade temperering maskine er mere end en simpel elektronisk konfekture smeltende maskine. Det smelter chokolade og holder det på den optimale temperatur for dypning og støbe chokolade kreationer. Caloribac maskinen kan rumme op til 3 1/2 Potter volumen af smeltet chokolade og kan også bruges til flydende fondant, dessert saucer og glasur. Temperaturen svinger fra 77 grader til 177 grader Fahrenheit, og har en rustfri stål skål, der kan fjernes. Det kan importeres fra Matfer Bourgeat og Matfer distributører.

Crepe Maker

Du kan lave mad pandekager i traditionelle pander, men en crepe maker gør processen nemmere. Crepe beslutningstagere kan justeres til forskellige temperaturområder, og er transportabel, så kan lave pandekager hvor som helst der er en stikkontakt. Krampouz crepe maker kan importeres gennem Matfer Bourgeat og lokale forhandlere, og byder på en ikke-stick bageplade top til nem fjernelse af de kogte pandekager. Krampouz elektroniske crepe maker har en 13 tommer griddle køkkenområde og leveres med et komplet system af pagaj, dejen spreder og opskriftshæfte instruktion. Du kan også bruge maskinen for at gøre tortillas, pandekager og chapatis.

Hånd piskeris og Blender Combo

Stand-up blendere og miksere er bærbare elektroniske værktøjer, der gør efterbehandling en opskrift lettere. Matfer Stick piskeris og Blender kombinerer fordelene ved en blender og en mixer i én enhed, der kan adskilles for nem rengøring. Komponenter af combo enhed når samlet har en samlet højde på 31 inches, og kan bruges til både hjem og professionel brug. Denne vare kan importeres direkte gennem Matfer Bourgeat fra lokale distributører.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com