Indbygget i væg skab udsmykning idéer

June 7

Indbygget i væg skab udsmykning idéer

De bedste indbyggede væg kabinet udsmykning idéer skal bruge design, der i overensstemmelse med de begrænsninger, der er involveret med et skab dør. De bør ikke være så tung og/eller omfangsrige, at de gør døren hårdt at åbne og lukke. Dekorationer skal også fortsat er hensigtsmæssige for deres værelse placering. For eksempel, skal køkken og badeværelse udsmykning være vandtæt, hvis du forventer dem til at vare længere end et par dage.

Fancy rhus

Bruge mousserende materialer til at dekorere indbygget overskabe med en fancy stil. Selvom materialerne ikke er til brug i hjem med børn eller kæledyr, er de attraktive elementer, der kan skabe kraftfulde stykker af interiør design i den pågældende indstilling. Oprette en faux glasmosaikker udseende ved at lime en selv gitter af store, farverige, diamant-formede rhinestones til sort overskabe. Du kan også dække kedelig overskabe med et let lag skinnede glasur maling at gøre hele kabinet området glitre lidt i lyset.

Paint udsmykning idéer

Maleriet er den mest populære teknik når det kommer til indbyggede væg kabinet rhus. Det er muligt at male næsten alle slags væg kabinet med en bred vifte af dekorative farver. En almindelig stue med hvide vægge og lilla sofaer kan se bundet sammen ved at dekorere de indbyggede overskabe med en lilla kanter, lilla maling job.

Indbygget overskabe udsmykning idéer med en kunstnerisk flare er forholdsvis let, hvis du er erfaren med stencils eller frihåndstegning. Du kan holde væggen kabinet samme farve som din væg; blot tilføje nogle dekorative detaljer for at gøre rummet interessant. Stencil eller male grapevine kranse i midten af hvert skab dør og tilføje en tynd, grapevine og ivy boarder rundt i kanten af hver dør. Du kunne også male et dekorativt mønster, som stiplede blomsterformer, over området hele væggen kabinet.

Billede udsmykning idéer

Bruge indrammede billeder som en raffineret og elegant måde at dekorere indbygget overskabe. Brug rammer med klar plast i stedet for glas til at reducere vægten af udsmykningen og forhindre brud når døren åbner og lukker. Når det kommer til at vælge en billedstørrelse, Husk at holde en pensionær af nøgne kabinet rundt om billedet for at garantere de skabslåger kan åbne og lukke med lethed. Kig efter et indrammet billede mindst 1 tommer mindre i diameter end kabinet døren.

Give indbygget overskabe i spisestuen en formel føler ved at hænge guld-indrammet, pastel malerier af steg buketter i midten af hvert skab dør. Dekorere frysere i køkken med fotografier af venner og familie. Angive fotografier i enkle, vandtæt frames, der matcher din køkkenmaskiner. For eksempel, overens sølv apparater med billeder i tynde, sølv rammer.

Hænge tynde, træ-indrammede tavler som dekorationer til de indbyggede overskabe, hvis der er små børn rundt. Holde nogle kridt og et viskelæder i en kurv på en af de kabinet hylder, så alle kan oprette en ny kabinet dekoration, når de har lyst til tegning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com