Indbygget skab ideer

November 1

Indbygget skab ideer

Indbygget closets funktion hylder, skuffer og reoler, der er stukket ind i skabet vægge. Disse organisation essentials skabe en mere funktionel skab, fordi der er så meget mere plads til opbevaring. Ekstra skuffe plads eller stativer til dine sko også gøre din garderobe er lettere tilgængeligt.

Boxed hylder

Hvis du har plads til at oprette en walk-in closet, installere boxed hylder på hver væg i dit skab, men give plads til at hænge tøj ovenfor. Hylderne er ofte placeret på bunden halvdelen af skabet, men det faktiske design er op til dig. Du kan købe boxed stil bogreoler og flytte dem ind i skabet, eller fladt træ plader og gøre hylderne en permanent del af skabet. Male træ plader hvid eller sort alt efter dine personlige præferencer. Brug disse hylder til at opbevare tøj, sko, punge og andre elementer.

Indbygget kirsebær træ skab organisator

En indbygget kirsebær træ skab organisator er en dejlig tilføjelse til en husstand, som skaber en sofistikeret privat rum i dit personlige skab. Møblerne er indbygget i væggen, og denne stil funktioner skuffer og rum til at hænge tøj som aften kjoler. Denne type af organizer er ideel til en stor walk-in closet, der tillægger en badeværelse kirsebær træ kabinetter; Du kan dog tage denne samme koncept og bruge andre typer træsorter, heriblandt fyr eller eg.

Glidende opbevaringshylder

Bygge glidende opbevaringshylder for at udnytte en masse plads og skabe en alsidig tættest. Placer hylderne på gulvet i skabet; de strækker sig op til fem-fod høje. De glider i og og ud, og du kan privat tuck elementer væk og trække dem ud, når det er nødvendigt. Du kan finde disse typer af hylder på hjem forsyning butikker. Hvis du foretrækker det, men kan du leje en tømrer til at bygge dem eller bygge hylderne selv. Efterlad masser af plads til at hænge tøj på stænger over hylderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com