Indendørs belysning ideer

November 18

Indendørs belysning ideer

Indendørs belysning ideer skal fokusere på om belysningen vil være direkte eller indirekte, og hvor meget lys der er behov for. Du vil også overveje den virkning, skygger og blænding vil have på nyder dine aktiviteter. Også se for at se hvis nok afsætningsmuligheder allerede findes, eller hvis du har brug for ekstra ledninger til at bringe din drøm belysning design til liv.

Ovenlys

Naturligt lys, at du bringer indendørs er ofte den bedste idé. Windows er den kanal, hvorigennem naturligt lys overføres, og en af de bedste belysning ideer du kan overveje, når bygge et hjem eller tilføje et nyt rum er tilføjelsen af et ovenlys. Tilføje en Halvgennemsigtig skygge kan hjælpe skære ned blænding på lyse dage. Det er også muligt at tilføje en ovenlys, når en kvist eller crawlspace er lige over værelset, ved at installere en lys godt under ovenlys, ifølge "Vægge, gulve og lofter."

Sporet belysning

Sporet belysning giver mange fordele for boligejer. Når installeret på tværs af den kortere side af et smalt rum, giver track lys en illusion om større bredde. Tilføje farvede filtre til belysning turneringsplaner tillader dig at ændre stemningen i et rum efter behag. Katedral lofter kan blive fremvist ved at pege stråle fra track lys opad, så loftet er badet i lys. "1001 do-It-Yourself tips og tricks" anbefaler også at bruge mindre spor lys til at fremhæve samlinger placeret langs væggen.

Game Room belysning

Opgave belysning bør være den centrale komponent i ethvert spil værelse belysning ideer. For at reducere genskin på tv, når du spiller videospil, placere et fritstående lampe lige til siden af apparatet og lidt bag det. Dette vil også hjælpe dig med at undgå anstrengte øjne. Billardborde, bordtennisborde og spil tabeller drage fordel af et vedhæng-stil lys, der hænger direkte over spilleområdet. Undgå glas så meget som muligt over en pool tabel til at forhindre utilsigtet brud.

Træet belysning

De fleste mennesker dekorere kun en indendørs træ med lys, når der kan være sne på jorden og folk sang julesange ved døren. En indendørs plante, kan imidlertid blive et brændpunkt i rummet ved at tilføje en perlerække af enkle hvide lys. Tilføje en lille dekorativt spejl bag potteplante, busk eller lille træ, og du opretter en glødende effekt, der bringer grønne liv endnu mere.

Uplighters

Lav spænding uplighters er det perfekte valg for dem der søger en kreativ og endda avantgarde hjem belysning idé. Skjule uplighters bag møbler og placere et filter over pæren til at oprette en uhyggelig skyggeeffekt. At holde en uplighter bare er et godt valg til accent belysning til at fremvise en focal point objekt i rummet. Du kan endda hænge uplighters på væggen for at oprette omgivende belysning at oversvømmelser en hel del af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com