Indendørs Fig plante pleje retninger

May 19

En populær indendørs træ er den grædende fig, også kendt som ficus benjamina. Træet får sit navn fra dets filialer, der har tendens til at hænge ned, når der dyrkes indendørs, selv om nogle mennesker hævder, at navnet kommer fra træets vane med grædende rigelige mængder af blade på gulvet. Grædende figentræer er hårdføre stueplanter, men de har brug for særlig pleje, hvis de skal blomstre.

Forberedelse

Forberede en ordentlig voksende miljø for anlægget. Indendørs figentræer, som mest tropiske planter, foretrækker veldrænet jord består af sphagnum, bark og sand. En 10-tommer gryde vil være tilstrækkelig til at opretholde et figentræ i lige til 5 feet tall. Placer træet potteplanter nær en gardiner vindue med sydlige eksponering, som de vokser bedst i lyse, filtreret lys. Sæt termostaten til intervallet mellem 68 og 85 grader. Selv om træet kan overleve temperaturer i 40s og 50s, vil det ikke trives.

Kontinuerlig pleje

Holde miljøet konsekvent. Indendørs figentræer reagerer ikke godt for at ændre. Ændringer i lys, temperatur og vand vil få træet til at droppe sine blade. Holde jorden fugtig, men ikke klæg. Indendørs figentræer sjældent brug for gødning og kan tilpasse sig til en bred vifte af vandstand; det vigtigste er at holde fugt niveau konsekvent og ikke lade jord tørre ud mellem vandingerne. Ligesom mennesker, vil indendørs figentræer forbruge mere vand i varmt vejr og vil bruge mindre under køligere temperaturer, så justere din vanding tidsplan i overensstemmelse hermed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com