Indendørs Havegrebe metoder

October 5

Indendørs Havegrebe metoder

Lille indendørs haver tilføje liv til indre af dit hjem og hjælpe med at holde den frisk luft og fugtighed på et komfortabelt niveau. Indendørs haver kan tjene et praktisk formål, såsom voksende mad eller urter, og tilføje til den naturlige appel af et værelse. Uanset hvad dit mål, kan voksende planter indendørs oprette en komfortabel habitat i dit hjem.

Drivhus vindue

Oprette en lille drivhus have i dit hjem ved at installere et drivhus vindue. Et drivhus vindue stikker ud fra en eksisterende rude indramme. Fire vinduet paneler på toppen og på siderne Opret en lys-fyldt kasse med en solid bund. Den sun-genereret varme i denne indendørs haven metode vil tillade dig at dyrke planter uden for sæsonen.

Indendørs krukker

Fjerne opgaven at gå ud i gården til at samle dine urter ved at oprette en indendørs urtehave i små potter af en solrig køkkenvindue. Dette holder de urter, du har brug for til madlavning frisk og inden for en arm's rækkevidde. Plant urter i krukker lidt større end du tror, du bliver nødt til at give planterne plads til at vokse. Bruge pottemuld designet specielt til indendørs planter og formuleret til typen anlæg, du vil være voksende. Det bedste, pottemuld jordbund omfatter sphagnum, vermiculite og perlite. Disse potning jord absorberer fugt og er sterile, hvilket kan forhindre utilsigtet indførelsen af skadedyr eller sygdomme.

Grow Lights

Vokse din yndlings frugt og grøntsager året rundt under lysstofrør, glødepærer eller høj intensitet decharge (HID) vokse lyser. Indendørs Vegetabilske havearbejde kan være overlegen i forhold til udendørs havearbejde fordi planter vil ikke dø i dårligt vejr eller være generet af bugs. Tomater, peberfrugter, agurker og salat vokse godt indendørs.

Desert Garden

Hvis du elsker kaktus men ikke bor i et tørt, varmt klima, kan du oprette din egen ørken vækstbetingelser i dit hjem. Pot kaktus og anden ørken planter i sandjord i dræning gryder. Placere potteplanter kaktus på en solrig afsats eller i et drivhus vindue. Vand kaktus uregelmæssigt, når jorden har næsten udtørret. En enkel måde at vide, hvornår at vand: check vejrforholdene i din kaktus native hjem og kun vand kaktus, når det regner på dette område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com