Indendørs springvand ideer

April 20

Indendørs springvand ideer

Indendørs springvand bringe den pulserende lyd af rindende vand inde. Du kan nyde pulsen på landskabet komfortabelt i dit hjem og fylde din plads med rolig sindsro. Fordi springvand behøver kun en strømkilde og kommer i forskellige former og størrelser, næsten ethvert hjem og enhver indretning kan rumme en indendørs springvand.

Terra-Cotta

Ved hjælp af populære terra-cotta gryder til at bygge en indendørs springvand betyder billige materialer og evnen til at indarbejde den fontæne design allerede potteplanter. De fleste terra-cotta gryder har et hul, forborede i bunden for dræning. Brug dette hul til tråd pumpens slange gennem dine gryder. HGTV eksempel foreslår placere den første pot hovedet og derefter en anden pot højre på toppen med vand parabol i mellem. Dette giver vandet pumpes fra bunden for at samle og spill over. En vand-venlige planter sidder i den øverste pot at krone hjemmelavet pumpen. Terra-cotta er nemt at skære for at gøre plads til ledninger eller direkte vandflow.

Glas springvand

Hvis der er plads til et stort stykke af glas eller spejl, bygge en indendørs springvand, der løber vand ned på længden af spejlets overflade. Effekten dækker det gennemsigtige materiale med vand som det falder uden besvær. Installere nogle slags basin i bunden for at fange vand og pumpe det tilbage til toppen til at gøre glas springvandet arbejde. Disse bassiner er normalt fyldt med river rock og give en illusion af vandet forsvinder. Efterfølgende er der ingen pulje af vand, hvilket betyder et glas springvand ikke vil indsamle vragdele eller tiltrække børn og kæledyr. Springvandet glas kan enten være fritstående eller fastspændt til en væg.

Atrium springvand

For stor hjem eller værelser med mange vinduer, designe en større atrium springvand. Disse springvand ofte stå højt og ligne dem fundet udenfor, men du har mere kontrol over udseendet af en indendørs springvand og mindre konkurrence om dens anvendelse, hvilket betyder, at det vil blive renere. Da rovdyr er ikke en trussel inde, indarbejde det store bassin fisk. Hvis springvandet står i midten af rummet, Placer grønne områder omkring ikke blot springvandet, men også i hele lokalet, binde det tilbage til rummets center. Hvis du placerer springvandet i et hjørne, ikke bare plante på springvandets base; indarbejde planter ud for og over springvandet at gøre sin installation ser mere økologisk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com