Indfødte amerikanere lærte at plante majs

February 17

Indfødte amerikanere lærte at plante majs

De indfødte amerikanere i det østlige USA voksede majs, bønner og squash sammen og kaldte dem de tre søstre. De var gode landmænd og vidste, hvordan man får bedst fra jorden. Ifølge Kenyon College, de ville opgive deres felter hvert 10 år og klare nye arealer fordi de mente, at overforbrug af landet ville skade det.

Du kan dyrke de tre søstre i dag ligesom indianerne lærte pilgrimme til at gøre næsten 300 år siden. Lær dine børn om historie og vokse noget god mad på samme tid.

Instruktioner

•Klart væk pensel og ukrudt fra havestykket med en hakke. Indfødte amerikanere ryddet deres marker med hakker, lavet med hjorte skulderbladene og brand. Metoden skråstreg og brænde sætter næringsstoffer i jorden i form af aske og trækul.

•Scrape jord i en høj mound med hoe og stikke et hul i midten med grave stick. Hver højen vil være en separat lille have spot.

•Sæt 4 majs frø, 2 squash frø og 2 bønne frø ind i hullet og hæld lidt vand på frø fra vandkande.

Tryk til anslag dysefastgørelsen jorden på frø. De tre typer af planter, der vil vokse side om side i et fordelagtigt forhold som majs stilk yde et espalier-lignende støtte til bønner og squash vokser tæt at forhindre ukrudt i at vokse på højen. Bønnerne er en bælgplante og lave atmosfærisk kvælstof i jorden for at levere næringsstoffer til andre planter.

•Gentag processen ved at grave og skrabe op flere gravhøje. Hver højen bør være omkring 4 fod fra de andre til at give plads til squash til spredt ud. Alternative squash med græskar frø i nogle af gravhøje for sort. Du skal også plante forskellige sorter af bønner, i nogle af gravhøje, at få en større vifte af smag ud af havestykket tre søstre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com