Indfødte træ fakta

May 30

Indfødte træ fakta

Indfødte træer består af arter, der findes i den region, hvor de udviklede sig. Træer tilbyde tørke, pest og sygdom modstand, hvilket gør dem lav vedligeholdelse valg for værftet. Tilføjelse af indfødte træer til landskabet giver vilde dyr og fugle med nødvendige ressourcer samtidig skabe naturlig mangfoldighed i dit område.

Statslige træer

Mange statslige træer er indfødte, herunder det sukker ahorn, som er træet staten New York, West Virginia, Wisconsin og Vermont. Blomstrende Kornel, træet staten Missouri og Virginia, tilbyder store dækblade ofte forveksles med blomster.

Verdensrekorder

På vestkysten er General Sherman tree, himmelstræbende 275 fødder i højde med en base diameter af mere end 36 fod, verdens største træ. En af de højeste løvtræer findes i det østlige USA er tulipan træ. Træet er mere end 177-fod høj og 11 fod i omkreds.

Træringe

Træringe fortæller mere end et træ alder. Nogle af verdens ældste træer er kæmpen sequoias. Sequoia's ringe og brand ar hjælpe forskere skabe en tidslinje over Hvornår brandene opstod i løbet af de sidste 3.000 år i Californiens Sierra Nevada bjergene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com