Indgangen trædør stilarter

November 23

Indgangen trædør stilarter

Mens mange mennesker gerne fokusere på farven på deres hjem eller stil af interiøret i huset, glemmer mange betydningen af hoveddøren. Alt for mange undervurderer magt hoveddøren og de dybtgående virkning, at det kan have på udseendet af dit hjem. Tage din tid, når valg af hoveddøren stil da der er mange at vælge form.

Afrundede Arch Top døre

Afrundede arch top døre blev en fast bestanddel af gotiske og Tudor arkitektoniske stilarter og også fælles i franske indenlandske arkitektur, som Camille Enlart stater i hendes bog, "Gotisk kunst og renæssancen i Cypern." Afrundede arch top døre kan straks give ethvert hjem en maleriske, hyggelige effekt, næsten minder om en bolig i et eventyr. Med enkle hardware og smedejern inventar kan døren nemt have en rustik kvalitet. Men sådanne døre, især dem med udsmykkede udskæringer og mørke træsorter kan se, regal, statelig og typisk for gotisk stil.

Håndværker døre

Håndværker døre har elegante enkelhed, karakteristiske stil. Sådanne døre har normalt en lille rektangulære vindue på toppen; undertiden er vinduet en enkelt rude af glas, andre gange det kan bestå af flere ruder. Resten af døren indeholder ofte en lang "T-formet udskæring, der giver døren form og tekstur. Designet er ikke kræsen, men har en statelig udseende, der er ideel til en håndværker stil hjem.

Hollandsk døre

Hollandsk døre er decideret rustikke og tilføje et karakteristisk udseende til foran indgangen til dit hjem. Hollandsk døre ses almindeligt i vintage gårde, og består af en dør lavet af øvre og nedre halvdel. Sådanne døre giver dig frihed giver frisk luft ind i dit hjem, uden fare for børn eller kæledyr vandrer uden for eller frygt for egern, vaskebjørne eller andre væsner at trænge ind. Nogle hollandske døre består af to træ dele, mens andre hollandske døre har glaspaneler i den øverste del af en række forskellige figurer som halvmåner eller en serie af separate ruder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com