Indholdet af fluorescerende pærer

April 30

Indholdet af fluorescerende pærer

Fluorescerende pærer er blevet et populært produkt på grund af deres energieffektivitet. Komponenter af pære spare energi ved at producere lys på en måde, der er helt forskellig fra en glødepære pære.

Elementært kviksølv

Fluorescerende pærer er berømte, eller berygtede, for den mængde kviksølv, de indeholder. Kviksølv spiller en central rolle i funktionen af en fluorescerende pære. Disse pærer kræver elektricitet at gøre dem funktion. Elektricitet er indført i pære via elektroder: en inde i hver ende af glasrør. Kviksølv i røret er i flydende form, og når elektriciteten føres ind i røret, nogle af at kviksølv omdannes til gasformigt kviksølv. Røret indeholder også andre gasser, oftest argon gas, og når elektriciteten når disse gasser, deres atomer blive ophidset og begynder at kollidere med hinanden. Nogle af disse atomer kolliderer med kviksølv atomer, øge energi af nogle af elektroner på atomer. Når elektronerne roligt ned og vende tilbage til deres oprindelige energiniveau, begynder de at frigive lys fotoner i form af ultraviolet lys. Menneskelige øjne kan ikke se ind i det ultraviolette spektrum, så et andet stof er nødvendig for at konvertere disse ultraviolette fotoner til synligt lys. Husk på, at kviksølv er giftigt for mennesker og dyr. Hvis en fluorescerende lys pære pauser inde i hjemmet, straks åbne vinduer og døre så værelset kan luft ud, og afgå rum i mindst 30 minutter.

Fosfor pulverlakering

Indvendigt overflade af glasrør er belagt med en fosfor pulver, et stof, der afgiver lys, når det udsættes for en anden lyskilde - selv om den oprindelige lyskilde er usynlige for mennesker. Ja, ultraviolet lys afgives af kviksølv atomer forårsager fosfor atomer til at afgive lys. Når en fosfor atom er udsat for en ultraviolet-lys foton udsendes fra en mercury atom, stigninger en af elektroner i en fosfor atom i energi og varmer op. Når elektronen vender tilbage til den regelmæssige energiniveau, udsender det også lys fotoner--hvid-lys fotoner, der er synlige for det menneskelige øje. Der findes forskellige fosfor, og fabrikanterne kan variere i farve af lys givet ud af fluorescerende lys pære ved at kombinere forskellige fosfor til at oprette forskellige lys kvaliteter (f.eks, dagslys, soft hvid og kølig hvid).

Elektroder og elektricitet

Ingen lys ville være muligt uden at indføre elektricitet i røret. Elektricitet ophidser atomer, som igen udsender lys fotoner, som diskuteret ovenfor, der giver synligt lys. Typen af elektricitet nødvendige er AC (vekselstrøm), som hjem og business er udstyret med. Så længe strømforsyningen forbliver konstant, vil atomer i fluorescerende lys pære fortsat producere synligt lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com