Indie hjem udsmykning

May 14

Hvis du anser dig selv en tilhænger af indie-stil, er det passende for dit hjem til at blive dekoreret i denne stil. Forkortelse for "uafhængige," indie stil dybest set betyder, at du ikke er interesseret i store tøj etiketter, fødevarer eller musikalske handlinger. Dekorere dit hjem eller lejlighed i indie-stil tilbyder dig betydelig fleksibilitet baseret på dine interesser.

Møbler

Mens møbler i alle beboelsesrum skal være funktionelle, dets udsmykning stil er også vigtig. Tilhængere af livsstil, indie er ikke tilbøjelig til at besøge den nærmeste stor kasse eller designer møbler butik og udvælge trendy stilarter. I stedet besøge lille, selvstændigt ejede butikker, loppemarkeder og endda globale fair trade butikker at vælge møbler der passer til din stil. Nogle mennesker vælger for møbler i farver, der svarer til vægge eller varer, der er levende og skiller sig ud i rummet.

Illustrationer

For mennesker, der følger indie livsstilen, er musik ofte meget vigtig. Som sådan, kan indie folk dekorere deres hjem med en bred vifte af plakater med indie kunstnere. Udover plakater, kan musikelskere også indsætte vinyl grammofonplader på væggen eller Fastgør dem sammen med klare glødetråd og hænge flere fra loftet. Afhængigt af dine specifikke musiksmag er elementer fra Weezer, Belle & Sebastian og The Raconteurs passende.

Belysning

Mange indie elskere vælge indretning, der byder på et design, der er mere rustik end moderne. En børstet stål lys, for eksempel, ville ikke nødvendigvis passer til en indie persons startside. Vælg belysning, der er mindre almindelige og mere eklektisk, såsom en lys lavet af bambus eller vidjer. Hvis du besøger kunsthåndværker butikker, er det relativt let at finde en slags lampeskærme og lys, der vil fange øjet af dine indie venner, når de besøger.

Andre elementer

Når dekorere en hjem i indie-stil, være på udkig efter nogen yderligere elementer, som du kan føje til dit space. Hvis du handler ofte i secondhand tøjbutikker, kan disse butikker bære vintage-stil gardiner, tæpper eller andet hjem tilbehør, der passer til dit budget og stil. Hvis du har en bred vifte af indie-stil tøj, oprettet et par knagerækker for din favorit jakker, hatte og tørklæder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com