Indigo flagdug kost

August 7

Indigo flagdug er en lille sangfugl i familien kardinal. Hannerne har lyse blå fjerdragt som de hedder. De findes overalt i de midtvestlige og østeuropæiske stater. Deres befolkning er i fare fra habitat tab som mennesker ekspandere i deres naturlige levesteder. Dette omfatter et tab af deres naturlige fødevarer: insekter, frø og bær. Mange hjælper indigo flagdug ved at give naturlige og supplerende fødevarer i deres egen baghave at tiltrække disse fugle.

Insekter og edderkopper

Ifølge Audubon, indigo flagdug vigtigste kost indeholder "edderkopper... larver, insekter, biller og græshopper." Disse kan alle tilskyndes til at trives i en baggård ved ikke at bruge insektmidler og herbicider.

Bær og urter

Berry planter som blåbær, jordbær, hindbær og lokale indfødte berry planter kan føjes til haven, at bringe indigo Rørspurv når Bærrene er i sæson. Forskellige urter kan plantes som bunddække eller i potter.

Frø

Indigo Rørspurv relish frø, og i naturen de spiser en bred vifte af græsfrø. Naturligt foder indigo Rørspurv i din værftet, en sortsbeskyttelse af pyntegræsser, der er tilladt til blomst og frø. Fugl foderautomater kan også blive hængt i nærheden af gården og regelmæssigt fyldt med finch frø mix at supplere deres kost.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com