Indikatoren cyklus på min Whirlpool opvaskemaskine GU980SCGQ2 er ikke belysning

December 21

På Whirlpool forbruger opvaskemaskine model GU980SCGQ2 control panel funktioner lyser for de forskellige indstillinger for cyklus. De lyser også som cyklus skrider frem. Hvis du støder på et problem med lyset ikke lysende på kontrolpanelet, kan du prøve fejlfinding af dette problem på egen hånd. Derved kan spare dig på bekostning af en reparation opkald.

Dør ikke er lukket

Du kan ikke vælge en cyklus, medmindre døren lukkes sikkert. På denne opvaskemaskine gør model, når døren låse det en høj klikkende lyd. Denne støj lader dig vide, at døren lukkes sikkert. Skubbe knappen cyklus, før døren er helt lukket, vil resultere i det ikke belysning fordi døren er åben. Når døren er smækket lukket, lyset bør arbejde når en cyklus er valgt.

Cyklus ikke valgt

Cyklus lys lyser kun, hvis du har skubbet en af knapperne cyklus. Uden at vælge en cyklus, forbliver kontrolpanelet uden nogen lys. Prøv at give knappen cyklus et fast tryk, indtil du ser det lyser.

'Start'-knappen

Denne opvaskemaskine har en "Start" knappen for der skal skubbes, når alle cyklus muligheder er blevet udvalgt. Ikke at gøre det rydder ud alle dine valg og nedtoner lys på kontrolpanelet. Hvis dette er sket for dig, igen vælge dine indstillinger og give "Opståen" knappen et skub. Når du gør dette, skal opvaskemaskinen tændes og lyser op.

Strømforsyning

Hvis du har mistet magten til opvaskemaskinen, vil du ikke have nogen lys på kontrolpanelet. En spændingsbølge har udløst afbryder eller blæst sikringen til opvaskemaskinen. Tag et kig i dit hjem breaker box, eller fuse box, for at afgøre, om dette er årsagen til dit problem. Hvis du har en udløst breaker, skal det blive nulstillet. Hvis du har en blæst lunte, skal det udskiftes.

Intern komponent

Hvis du ikke kan finde årsagen til problemet, kan kontrolpanelet har en interne komponentfejl. Hvis dette er tilfældet, kan en kvalificeret opvaskemaskine tekniker kan køre en diagnostisk test på enheden for dig. Denne test vil lade tekniker vide hvad er skyld i problemet, så du kan få det rettet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com