Indkørsel Design Idéer

September 29

Indkørsel Design Idéer

Uanset om din indkørsel er lang og snoede eller kort og bred, tilføjer en fed indkørsel design karakter til dit hjem. Leje en professionel bane selskab til at genskabe din indkørsel uden at kompromittere sikkerheden eller konstruktion kvalitet. Du kan gøre din indkørsel, skiller sig ud ved hjælp af et varieret sortiment af fælles indkørsel materialer.

Farvet beton

Beton er tilgængelig i en bred vifte af farver. De farver, der anvendes i indkørsel konkrete er ofte valgt til at matche mursten eller sten eller andre designaspekter af hjemmet. Konkrete farver enten tilføjes til konkret før levering, eller børstet på efter anlæggelsen. Alternere mellem to eller tre farver af beton i din indkørsel i vandrette striber. Vælg jordfarver til at skabe et unikt men subtil finish til din indkørsel.

Småsten og skifer

Bronze-farvet småsten tilføje et europæisk land flair til dit hjem. For at opnå en stilfuld sten og skifer indkørsel, integrere småsten i den konkrete onsite eller bestille betonen med småsten allerede tilføjet. Line sider af indkørsel med brun skifer i tilfældige sikringsanlæg mønstre til at skabe en glat finish til det symmetriske design.

Sten mosaik

Ligesom indendørs fliser, kan sten bruges til at oprette en mosaik design i en indkørsel. Du kan tilføje motiver, såsom land flag, symboler og dekorative ikoner ved hjælp af marmor stykker farvet sten eller male. Hvis du bruger farvede sten stykker, der passer til tekstur af din indkørsel, vises stykkerne integreres i overfladen. Sted mosaik design nær slutningen af din indkørsel længst væk fra gaden til at supplere din front post.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com