Indkørsel reparationer at stoppe vandet siver ud i garagen

January 13

En flad indkørsel eller en skrånende ned mod en garage kan være et problem under kraftig regn. Vandet løber ud af indkørslen og puljer på garageporten. Hvis garageporten ikke er lukket stramt, og hvis det ikke sidde fladt mod jorden, nogle vand gør sin vej ind i garagen. Nogle boligejere finde, reparere deres indkørsel er løsningen på dette fælles problem.

Reparation på Garage døren segl

Revner og mangler beton på det punkt, hvor garageporten kommer i kontakt med indkørslen skaber huller ind som regn vand lækager. Reparere dette område kan i høj grad mindske risikoen for lækage problemer. Ligge på garage gulv på en solrig dag og lede efter eventuelle revner med lys, der kommer fra bunden af døren. Fyld i nogen huller eller revner langs bunden af døren med beton eller crack filler, og lad blandingen for at helbrede før du lukker døren.

Indkørsel skråning fra venstre mod højre

At have en indkørsel repaved så dens centrum er lidt højere end de venstre og højre kanter kan guide regnvand til at køre i plænen på hver side af fortovet. Spørg indkørsel entreprenører til at oprette en "rygrad" eller højderyg ned i midten af indkørslen til pisk vand væk fra garagen.

Bil dæk riller

Over tid, især med asfalt, udvikle indkørsler riller hvor bildæk sidde. Dette skaber et par af kanaler i indkørslen, der kan fungere som en kanal for vand. Nyasfaltering af indkørslen er den eneste måde at løse dette problem, og kan gå en lang vej mod afhjælpning garage lækage.

Kanal afløb rist

Én mulighed for at udforske for afhjælpning af dræning spørgsmål er installation af en dræning rist under dørtærskelen garage. Dræning riste er metal riste over kanaler, der tillader vand at passere igennem og sikkert løbe væk fra garagen. Dette indebærer, at bryde op på fortovet i din indkørsel lige foran garageporten, så mindre invasiv retsmidler bør forsøges inden denne metode.

Indkørsel skråning ændring

Hvis din indkørsel er flad eller har kun en svag hældning mod din garage, kan du muligvis have din indkørsel brudt op og repaved med en mere passende til at dræne vandet væk fra garagen skråning. Dette kan være en dyr løsning, så andre retsmidler bør forsøges før der kan skrides til en fuldstændig resurfacing.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com