Indramning processen med opvaskemaskine

December 12

Indbygget opvaskemaskine behøver færdige sider og skal være installeret i mellem kabinetter eller to vægge, således at kun forreste del af enheden viser. Før du installerer opvaskemaskiner, skal du forberede åbning for at installere enheden. Uden ordentlig indramning køre du risikoen for skade at opvaskemaskinen eller området omkring enheden.

Åbningen

Åbningen til opvaskemaskinen skal opfylde de specifikke størrelseskrav til opvaskemaskinen. Generelt, skal åbningerne være 34 1/2 inches høj fra gulvet til bunden af køkkenbordet og 24 inches dyb og bred. Bagvæggen i området indrammet i har ikke nogen ledninger eller rør kører langs væggen. Væggene eller kabinetter på hver side af det indrammede område skal være perfekt plumb og firkantede, så enheden vil passe perfekt ind. Den åbning, hvor du installerer opvaskemaskinen skal have mindst 28 3/8 inches ud fra forsiden af opvaskemaskinen, så der er plads nok til at åbne og lukke døren. Gulvet i åbningen og værelse gulvet skal være selv med hinanden.

VVS

Efter åbning er forberedt, er VVS installeret. Du vil installere varmt vandlinje, hånd shut-off ventil, affald tee og afløb slange. Affald tee er installeret på vasken rørsystem og hånd shut-off ventil er installeret under vasken, så det er let tilgængeligt. Varmt vand rør og afløb slangen køres gennem åbningen væggen på venstre side af opvaskemaskinen tæt på gulvet.

Elektricitet

En stikkontakt skal være installeret på den bageste væg af åbningen, hvis der ikke er en allerede. Stikkontakten skal være dedikeret, således at du kan klippe magt til opvaskemaskinen når som helst, hvis det er nødvendigt.

Montering af opvaskemaskine

Fjerne opvaskemaskinen fra sin boks efter anvisningerne. Tilføje nogen trim stykker til opvaskemaskinen, hvis enheden leveres med trim. Indstille opvaskemaskine foran åbning. Tilslut vandlinjen og afløb slange til bagsiden af opvaskemaskinen. Sæt strømkablet for opvaskemaskinen i en stikkontakt på bagvæggen af åbningen. Langsomt skubbe enheden i åbningen tre fjerdedele af vejen ved at snuppe siderne og skubbe, men aldrig brug du knæ på døren at skubbe enheden i åbningen. Installere køkkenbordet beslag på toppen af opvaskemaskinen.

Skubbe enheden i åbningen resten af vejen efter de kantede parenteser er installeret. Center enhed i åbningen. Bruge nivellering benene på den forreste bunden af opvaskemaskinen til at justere højden, så du kun har en 1/2-inch hul mellem køkkenbordet og kontrolelementerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com