Indramning Tips til buer

October 24

Indramning Tips til buer

Udformningen af en bue kan være svært, hvis du ikke ved hvad du laver. Dog vil en bue i den rigtige sted påvirke et værelse eller en døråbning. Du kan bruge den samme indramning materiale, som du brugte til at bygge vægge og tag. Nogle nyttige tips kan gøre udformningen af en bue lettere og effektiv.

Mærkning

Nogen radius-bue kan designes med brug af en farvede markør og et stykke streng. Måle bredden af åbningen og højden af døren. Når du har den ønskede højde på døren, måle afstanden mellem toppen af døren og loftet. Tag et stykke krydsfiner eller OSB og markere de samme målinger. Strenglængde skal være lig med den måling, du fik fra toppen af døren og loftet. Binde en farvede markør til slutningen af strengen og centrere anden enden af den streng, hvor toppen af døren slutter. Flyt markør i en halvcirkel, afrunding kanterne på toppen af døren, og skar med en stiksav. Du skal bruge to stykker af OSB eller krydsfiner skæres nøjagtigt den samme for begge sider af døren.

Indramning

Mange producenter gør præfabrikerede buer, der kan indstilles på plads over en dør eller væg. Træ kan blive naglet på plads ved enhver radius og enhver længde nødvendigt at passe den krævede buegang. Ved hjælp af disse præfabrikerede buer er den nemmeste måde at installere en bue. Når de præfabrikerede arch er installeret, kan gips eller ark-rock dække buegang.

Matematik

Planlægge og lægge ud den krævede bue før eventuelle nedskæringer. Matematik spiller en stor rolle i regne størrelsen af buegang behov. Du skal bruge pythagoræiske læresætning til at bestemme mere kompliceret arch design. Hvis dette er for kompliceret for dig, er den bedste tip til at finde en professionel tømrer til at ramme i buegang. Mange tømrere kan beregne størrelsen af buegange i hovedet på grund af deres erfaring og ekspertise.

Header

Overskrift over svangen skal tages i betragtning, når du installerer en buet døråbning eller væg. Du skal vide hvis headeren er bærende, hvilket betyder, betyder det holde nogen af den vægt, der produceres på anden sal eller tag. En større header skal installeret over svangen, hvis det er en bærende header. Større overskrifter begrænse hoved rummet kan man i svangen. Hvis headeren ikke er indlæse forsynet med, derefter en mindre bestyrelse kan bruges og det giver buen flere hoved værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com