Indretning af en formel spisestue

October 14

Indretning af en formel spisestue

Mange tror den formelle spisestue er et levn fra fortiden. Nye boliger bygges uden dem. Det store rum er mere populære og uformel spisning er tendensen.

Det eneste sted det ikke er tilfældet er i store, overdådige hjem, hvor meget af underholdende opstår. I disse hjem spisestuen er kritisk og normalt et sted at fremhæve spændende indretning. Nøglen til at designe en formel spisestue er at opretholde formalitet, uden at kigge dateret eller tilstoppet.

Vægge

Aktuelle tendenser er for spisestuer at blive malet i rige juvel toner. Hvis der er for mørkt til rummet, installere en stol jernbane og male stol jernbane og alt under det hvide og alt over det i jewel tone. En anden fantastisk idé er at anvende enten guld eller sølv blad til loftet. Hvis det synes overvældende, indsætte en medaljon og guld eller sølv blad kun i del i medaljon. Andre populære muligheder for en formel spisestue omfatter: high-end træpaneler og håndmalede vægmalerier. Hvis du vælger tapet, være forsigtig, da det er nemt at kigge dateret. Vælg historiske motiver eller en orientalsk vægmaleri design.

Belysning

En formel spisestue behov en lysekrone. Uanset størrelsen af spisestuen og højden af loftet er der en lysekrone, der kan arbejde for dig. Krystallysekroner er den mest traditionelle, men messing dem kan arbejde så godt. Tilføje lampeskærme til lys til at fikse op messing ones. Lægge en dæmper på Lysekronen til romantiske middage. Også overveje at tilføje forsænket steder for at tilføje samlede belysning i resten af rummet.

Møbler

De traditionelt indrettede formelle spisestue byder på et stort bord og stole, en Kina kabinet og en server. Den mest traditionelle stil er en rektangulær træbord i en dronning Anne eller Chippendale stil. Mens de er helt sikkert stadig acceptable indstillinger, viser tendenser i dag runde borde stigende popularitet. Rundbordsdialogen virker særdeles godt hos firkantede rum. En anden meget populær trend er at bruge en eklektisk stil; med andre ord, blande stilarter og materialer, mens du stadig holder den formelle føler. For eksempel, hvis tabellen er træ, overveje at have en granit eller sten server, som kan håndtere varme mad bedre. Kombiner en traditionel tabel med moderne polstrede stole.

Gulvbelægning

Den traditionelle formelle spisestue byder på trægulve med et stort orientalsk tæppe. En anden eklektisk mulighed er at vælge en mere moderne stil tæppe. I det sydlige klimaer ser man ofte trægulve erstattet med sten eller fliser.

Tilbehør

Hvis du har en Kina cabinet, skal du have elementer til visning. Traditionelt blev stor matchende stykker af Kina sæt vist. I øjeblikket fremhæves stykker indsamlet gennem rejser; Dette behøver ikke at være strengt Kina, men kan omfatte krystal og kunst. Står til at vise pladerne eller små kunstværker kan købes på de fleste kunst og håndværk butikker.

Andre formelle tilbehør omfatter lyseholdere, en sølv testel, krystal karafler eller kunst. Friske blomster vises i formelle vaser altid tilføje et særligt præg. Holde det simpelt og ikke alt for rodet. Redigere og kun vise et par af dine bedste stykker. Hvis du ikke kan vælge mellem dem, rotere dem, som vil holde tingene frisk


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com