Indretningsvirksomhed for bleg hvid soveværelser

March 5

Indretningsvirksomhed for bleg hvid soveværelser

Blege hvide værelser tilbyder forskellige stil og udsmykning udfordringer, der ikke kan opstå i rum, hvor der mangler et bestemt tema. Du er fri til at omfavne en romantisk og vintage look, der overholder en monokromatisk layout eller tage en mere moderne rute, der tilbyder fed farveindstillinger for at tilføjer endelige kontrast.

Vintage lag

Lag forskellige typer af stof i bløde nuancer af hvid. Dekorative blonder puder lænet mod Euro-shams på toppen af en hvid dundyne Plys tilføje dybde i en monokromatisk-tema soveværelse. Drapere et råsilke vindue tørklæde over gardinstang, så det stier ned den ene side af et par af ren og skær gardiner.

Vintage spejle

Gruppere indrammede spejle sammen på en nøgen væg. Give hvide rammer forvitret, vintage charme med et par streger af en stål uld børste og par dings med hammeren. De få skønhedsfejl forhindre rammer fra at få skyllet af de hvide vægge, og spejlene også give en illusion af at udvide et lille rum uden at forringe din hvide tema.

Vintage tekstiler

Oprejst et gamle hvide stakit på hovedet af din seng. Bruge sejlgarn til Dingle et par små fugl huse fra den ene ende af den interimistiske hovedgærde. På anden siden, anbringe tørrede blomster til det. Også overveje at arrangere et par antikke musselin dukker i en stol i hjørnet.

Moderne materialer

Udnytte moderne møbler i dit soveværelse at bryde op monotoni. Rustfrit stål siddepladser i moderne former gøre lønklasse. Trådnet skærme indrammet i plast molding blive æstetisk tiltalende baggrundsbelyst hovedgærder når indhyllet med klare reb lys, der er fastgjort til bagsiden kanterne af hele rammen.

Moderne kontrast

Hænge en sort polstrede stykke krydsfiner over din seng. Line spejlet billedrammer, sporting sort / hvide fotos ovenfor hovedgærde med bred sort bånd. Sort toile lampeskærme og vindue behandlinger komplet alle, men dette stilfulde værelse.

Moderne farver

Vise farverige malerier lavet af dine børn eller unge slægtninge til et strejf af sjov måde. En lyse grønne shag tæppe tilbyder en overraskende pop af farve, der veers fra de traditionelle "sikker" farver mange føler sig bundet til, når dekorere en bleg hvid soveværelse. I stedet for hvide nuancer, overveje lyse honeycomb nuancer, der filtrerer i den helt rigtige mængde af lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com