Indretningsvirksomhed ideer for Phoenix, AZ

August 5

Phoenix er berygtet for sin kvælende varme somre og ørkenlandskab. Dekorere dit hjem for at holde kølig og undslippe varmen eller afspejle den lokale kultur. Bare fordi du bor betyder ikke ørkenen, du kan dekorere dit hjem for at føle sig som en cool beach cottage eller forår haven.

Farver

Kølige farver som blå, turkis og grøn, kan hjælpe med at give indtryk af en køligere hjem, som kan gøre en enorm forskel i de varme sommermåneder. Overvej at bruge en neutral farvepalet til grundlæggende, såsom vægge og gulv, og bringe i farverige tilbehør, der kan byttes ud i vintermånederne, hvis du favor varme farver. Væggene kan males i lyse nuancer, selv en varm beige, elfenben eller fersken, hvis du ønsker plads til at føle hyggeligere eller mere intime uden varme rummet op. Varme farver som rød og orange, kan gøre rummet føle varmere i løbet af sommeren. Lyse farver som gul, kan øge varmen eller lysere i rummet.

Temaer

Overveje udsmykning værelser i dit hjem med et tema at gøre du føler at du er et sted end Phoenix ørken. Bruge din favorit ferie stedet eller kultur for inspiration. Dekorere dit hjem for at se og føle sig som en ocean hytte hytte i skoven, en fransk land hjem eller en hytte på en eksotisk ø. Bringe i tilbehør og farver til at supplere dit tema. For eksempel bruge lys blå eller hvid maling, kurvemøbler med blå og hvide puder, planter og sand og seashell tilbehør til at oprette en strand føler.

Lokale refleksion

Dekorere hele dit hus eller et par af værelser for at afspejle den lokale kultur i Phoenix. Brug de professionelle sportshold, der kalder Phoenix hjem, hvis du rod for dem, som din inspiration. For eksempel, dekorere et værelse med hvid eller grå og bruge lilla og orange accenter til ære Sole, hvis du er en basketball fan. Forskellige nuancer af røde kan kombineres med sort og hvid til at repræsentere Coyotes (hockey), kardinaler (fodbold) eller Diamondbacks (baseball). Dekorere med turkis eller kobber, der begge findes i Arizona. Brug en naturlig palet af dybe røde, brune, appelsiner og nogle grønne til at repræsentere den ørkenlandskab. Sydvestlige indretning er en anden mulighed, der afspejler den lokale historie; det spiller ud af den indianske kultur, som har dybe rødder i Phoenix.

Tilbehør

Overveje hårde overflade gulve, såsom fliser, vinyl eller træ, der ikke vil holde på varmen om sommeren. Accessorize dine gulve med tæpper til at holde varmen om vinteren eller tilføje til din indretning. Undgå tykke gardiner, som de kan gøre rummet føler tung og varm. Køle ned værelse med blackout nuancer og rene gardiner eller gardiner lavet af lys stof. Brug LED stearinlys, hvis du ønsker stemningen uden varme. Dekorere din pejs--hvis du har en--med stearinlys eller en dekorativ skærmen i de varmere måneder. Spejle vil hoppe lys rundt i rummet, hvilket gør det føles større, men bør ikke placeres umiddelbart foran et vindue eller dør til at undgå direkte reflektere solens stråler. Hænge dekorative loft fans, hvis det er muligt, for at hjælpe dig med at holde cool uden at kompromittere din indretning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com