Indretningsvirksomhed ideer med en sort soveværelse

September 2

Indretningsvirksomhed ideer med en sort soveværelse

Når du har en sort soveværelse, kan det synes umuligt at finde designelementer, arbejde. I stedet for at forsøge at ændre rummet farve, ser for indvendige udsmykning strategier, der arbejder med sort til at oprette en interessant, stilfulde værelse. Med planlægning, kan en sort soveværelse være en afslappende oase.

Gå med sort og hvid

Brug sort vægge som en mulighed for at skabe en sort og hvid design. Mulighederne er uendelige: du kan gå med en ultra-moderne look eller en mere traditionel ordning med blomster eller antikke accenter. Ser for det meste hvide tilbehør og accenter, og omfatter en eller to ting, der har en blanding af sort og hvid til at bringe to sammen. Fordi et sort rum kan virke undertrykkende, kan en enkelt stor hvid erklæring sengetæppe giver en beroligende kontrapunkt. Hvidt sengetøj er afslappende, og vil give kontrast uden kaos.

Tilføje hvid væg accenter

For en funky og moderne look, bruge tape eller maling til at tilføje hvide striber på en sort væg. Hvis striber er ikke din ting, ser for flytbare hvid væg klamrer sig, at du kan flytte på væggen, indtil du er tilfreds. Søger klamrer sig i en overpyntet mønster til at tilføje et strejf af antikken, eller bruge mere moderne former såsom cirkler og firkanter. Overvej at bruge kun den ene væg til høj kontrast dekoration; fire vægge i høj kontrast kan være kaotisk.

Arbejde med skygger

Hvis du foretrækker din soveværelse for at have mindre kontrast så du kan slappe af og sove, overveje at bruge nuancer af grå til at skabe en blødere look. For et mere jævnt udseende, stick med mørkere nuancer, der er relativt tæt på hinanden. Dette vil skabe en lav kontrast, glat look.

Brug røde accenter

Hvis du ønsker dit værelse til at have en dramatiske, romantiske udseende, kan røde accenter være en stor design trick. Søger dybere nuancer af rødt, og bruge accenter velovervejet. For meget rødt kan gøre dit soveværelse ligne et bordel. Overvej en sort Sengetæppe med røde accenter og brug en eller to små røde accent puder. Materialer som matte satin eller fløjl gøre røde look rige og luksuriøse. Undgå røde materialer med en høj glans.

Hænge spejle i rum

Spejle kan åbne et mørkt rum straks. De skaber en illusion af rum og lys, især når de placeres ved siden af en lampe eller over for et vindue. For maksimal effekt, bruge en stor hængende spejl eller stående spejl.

Bruge en lyse loft farve

For at tilføje højde og en pop af levende farver til dit værelse, male dit loft en lyse skygge af din yndlingsfarve. Dette vil gøre loftet synes højere og vil trække øjet opad, at skabe en følelse af lethed, der ellers kan være svært at finde i en sort soveværelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com