Indretningsvirksomhed ideer til brun soveværelser

August 13

Der er mange indvendige udsmykning muligheder for brun soveværelser. Brown er ofte betragtes som en neutral farve, der kan kombineres med forskellige farver. En af de mest populære farvekombinationer er brugen af brun med forskellige nuancer af blå, lige fra turkis og krikand til ice blue, og overalt i mellem. En klassisk udsmykning valg er at kombinere brun med neutrale toner for en beroligende, afslappet soveværelse. Ved at inkludere forskellige teksturer med tekstiler og gulve overflader, kan du oprette en brun soveværelse, der ser frisk og nuværende samtidig bevare en klassisk atmosfære.

Indstillinger

Blande dit brun eller chokolade farver med generøse mængder af en kontrasterende neutral farve, som en lys gul, vil solbeskinnede sand, klassisk hvid eller måske en bleg grå eller grønlig salvie, lysne op den brune vægfarve i dit soveværelse og forhindre det i at blive for mørk. Vælg en stof til puder, et sengetæppe, gardiner og vindue belægninger, der inkorporerer det valgte farveskema. Nu kan du tilføje farverige accenter til dit soveværelse, såsom lamper, kaster, puder og stearinlys, der samle op på dit stof valg at jævnt distribuere accent farve og udligne din brune neutral base. Sprød hvid trim omkring vinduer og kroneformen trim vil give en anden pop af farve.

En farvekombination, der er ekstremt interessant er blå og brun. Kombinere is blå med chokolade brun er en måde at give visuel kontrast og spænding til et værelse. For at forhindre følelse for lukket et soveværelse, male væggene en bleg ice blue, og bruge bløde møbler i chokolade brun for virkningen. Dyb brun lædermøbler tilføjer stof og dybde til et soveværelse rummet, så Tilføj en overstuffed læderstol, hvis du har plads. Naturlige rattan og vidjer i forskellige nuancer af brun tilføje tekstur, og visuelle interesse til et soveværelse. Bruge små kurve og tilføje en lille Flet stol, skammel eller skammel.

Tekstiler og væg farvevalg

Træ møbler, der har en mørkere finish vil fremhæve din mørke brune udsmykning tema. For at undgå en alt for tung look, tilføje nogle møbler, der er malet en lysere farve, eller lettere woods, for mere visuel interesse og til at bryde op en flade af mørkt træ. Naturlige teksturer som bambus og rattan også blander godt med træ.

Du kan også tilføje brun i soveværelset ved dyb, rig fløjlsbukser eller fløjl bed tilbehør, samt træ trim. Ved at holde lys baggrundsfarver i soveværelset, det vil sige, gulve og vægge, kan du fokusere på opfriskende farveskema og stansning det op med cool citrus farver eller varm pinks og koraller. En anden mulighed er gå med en dybere farve på væggene, og kvikke det op med masser af hvid for kontrast.

Luksuriøse tekstiler gå godt med en brun farvepaletten. Prøv at tilføje rige damask med fed prints, blød silke med en skinnende finish, fløjl, suedes og læder. Kvalitetsstoffer tilføje dybde, tekstur og rigdom til soveværelser. Blomstret stof er i særdeleshed meget acceptabelt i soveværelset, hvor de passer ind i temaet for afslapning og luksus.

Planter og gulvbelægning optioner

Tilføjelse af grønne planter i en brun udsmykning ordningen tilfører lidt spænding ind i hvad ellers kan være en kedelig farvepalet. Planter tilføje liv til et rum og vil lysne op i rummet. Også overveje at bruge tørrede blomster som tilbehør, såsom bambus, eucalyptus grene og tørrede blomster wreathes.

Keramiske fliser og natursten gøre store valg for gulve i en brun soveværelse, og der er så mange muligheder. Ser for dem med en gylden undertone eller flise accent med hvide. Lag din flise eller naturlig sten gulvbelægning med tæpper til at opvarme rummet og give blødhed under fode. Sisal tæpper er et andet valg for gulvbelægninger.

Tapet kan være en interessant tilføjelse til et soveværelse. Overvej at vælge grasscloth for en naturlige tekstur. Vindue belægninger, såsom bambus blinds, er en stor mulighed for at dække vinduer. Romerske nuancer til match farverige sengetøj vil også tilføje en punch af farve, hvis det er nødvendigt. Vælg tekstiler at koordinere med en accent farver som blå eller grøn. Chenille er et blødt stof valg når det anvendes til puder eller sengetæpper. Paisleys, blomster, striber og kontrol er også muligheder.

Udsmykning en brun soveværelse kan være en spændende oplevelse, hvis du medtager tekstur, farve og sjovt. Husk at lysne op plads med maling, accenter og mest af alt--din personlighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com