Indretningsvirksomhed ideer til en Spa soveværelse

February 22

Indretningsvirksomhed ideer til en Spa soveværelse

Spa soveværelser er moderne måde at designe dit soveværelse. De er inspireret af værelser findes i små boutique kurbade. Stemning og afslapning i spa soveværelse kan opnås på ethvert budget. Spa værelser giver et sted i hjemmet, hvor du kan forynge sanser uden savn nemlig en bekostelig dag i spaen.

Farver

Farve er et nøgleelement i spa soveværelse design. Farve i en spa-værelse vil sætte stemning og jage væk angst og stress fra dagen. Havet grønne og blå, sandet nuancer af pink, brune og beige og sprød forfriskende hvide er alle farver, der er sikker på at puste nyt liv og opdatere sanserne. Når du vælger sengetøj, indarbejde tre nuancer af en naturlig farve, som brun eller grøn. Dette vil skabe balance og give rummet en skyfri føler.

Belysning

Angiv rettigheden humør ved at tilføje lysdæmper lys. Lysdæmper lyseffekter vil skabe beroligende og romantiske skygger i soveværelset, og også gør det muligt at tænde lyset, når det er nødvendigt. Dæmpet belysning giver en afslappende rum til at glide ud at sove og få nogle skønhed resten.

Spa-Suite

Drage fordel af en tilstødende badeværelse og virkelig forvandle dit soveværelse til en komplet spa retreat. Fortsætte spa tema i dit badeværelse design at indarbejde hydroterapi samt. Varmt vand naturligt afspænder kroppens muskler, mens koldt vand toner kroppen. Vær kreativ og optage flere brusehoveder. Hvis det er muligt, installere skiftevis jets mellem koldt og varmt vand. Pumpe presset jet til at vaske din ømhed væk. Også, installere jacuzzi eller badekar til forkælelse og aromatisk bad sessioner, med rose eller mor kronblade og duft lys.

Tilbehør

Spa design bruger en minimalistisk tilgang, og derfor bør holdes ren og til punktet. Ark er en af de vigtigste tilbehør i rummet; Det er hvor du sove, slappe af og forynge. Kvaliteten af arkene er ikke et område at være nærig om. Hvis det er muligt, investere i to sæt plader til suppleant. Indarbejde planter og placere Flydelys i glas skåle. Bringe i et lille vandfald for de rolige vand lyde, eller bringe i en sund maskine med beroligende naturlyde.

Tips

En mælk og honning bad, sætte 1 kop løbende honning og 4 kopper af mælkepulver i badekarret til et vandbad behandling værdig af en gamle egyptiske dronning. Spa soveværelse med to enkeltsenge, tilføje fokus og balance ved at placere en stor fokale kunstværk på væggen bag sengene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com