Indretningsvirksomhed ideer til et nyt hjem

February 3

Indretningsvirksomhed ideer til et nyt hjem

Dekorere indvendige af en ny hjem kan være en skræmmende opgave. Udfordring af udsmykning hvad effektivt er et tomt lærred i den nemmeste og mest omkostningseffektive måde kan opfyldes med et par enkle trin.

Ét rum ad gangen

Den største fejl du kan gøre når udsmykning dit nye hjem er at forsøge at gøre for meget for tidligt. Selvom du kan have en idé om, hvordan du ønsker dit hjem indrettet, er det bedst at leve i rummet i et par uger. På denne måde kan du bestemme, hvordan dit hjem er udnyttet. For eksempel, mens du kan i første omgang forestiller dig din stue som hjertet af dit hjem, kan du finde over tid at du og din familie naturligt graviterer til køkkenet når tilbringe kvalitetstid sammen.

Fashionable vs funktionelle

Det er vigtigt for dig hjem til at være smuk, er det ligeledes vigtigt for møbler til har et formål. Definere din families livsstil. Har du en masse små børn? Gør dit hjem dobbelt som en kontor eller hjem skole? Du underholde? Disse typer af spørgsmål bør underrette slags møbler, som du vælger. For eksempel, hvis du nyde underholdende, være sikker på at have masser af siddepladser i hele dit nye hjem. Ligeledes, hvis du arbejder fra hjemmet, skal du oprette en dedikeret arbejdsområde, der tillader dig at være organiseret og produktiv.

Hvad er din farveskema?

Maleri værelser i dit nye hjem er den hurtigste og billigste hvorfor give den personlighed og stil. Om en lille cape cod eller en overdimensioneret McMansion, bør farveskema i hele dit nye hjem stemme overens med dine visuelle æstetik, som supplement til dine ejendele. En generel tommelfingerregel er den lysere nuance af farven, jo mere åbne og luftige værelse vil føle; jo mørkere nuance, den hyggeligere vil det virke. Hvide vægge, men kan gøre et rum føler kolde. Mens dette virker vidunderligt for en moderne minimalistisk look, kan det arbejde mod en mere traditionel hjemlig design.

Hvad møbler vil du vælge?

Når du køber polstrede møbler til dit nye hjem, er den enkleste endnu mest fremsynede ting du kan gøre at vælge tidløst stykker, der passer ind i din farveskema. Ved at gøre dette, vil du sikre, at møblerne ikke vil blive forældet hurtigt. Du vil også kunne bruge hvert stykke i andre rum, hvis du ønsker at ændre udseendet af dit hjem i fremtiden. Vælg stykker, der kan repurposed. For eksempel, kan en polstret bænk gøre dejlige siddepladser i en foyer, men ned linjen, kan det også være visuelt tiltalende ved foden af en seng i dit værelse.

Hvilket tilbehør vil du vælge?

Tilbehør bør også kunne være repurposed. I modsætning til møbler, men behøver de ikke at være brugervenligt. Tæpper, kunst, vaser, forhæng og lignende er objekter, som du kan være dit mest kreative. Smide alle forsigtighed til vinden. Hvis du elsker det, brug det. De vigtigste hovedstol på udsmykning et nyt hjem er at afspejle sandt du.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com