Indretningsvirksomhed ideer ved hjælp af tekstureret maling

February 16

Tekstureret maling teknikker giver interiører en udseendet af subtile raffinement. Uanset om du antik et stykke af møbler eller ruder en accent væg, ligger nøglen til succes texturering maling i passende forberedelse. Sørg for at overfladerne du planlægger på maleriet er blevet slebet og primet. Anvend en selv grundmaling (eller flere, hvis nødvendigt.) Hold masser af klude og fortynder på hånden til at rette fejl. Hvis du fortsætter omhyggeligt, vil resultaterne skinne.

Farve vask

At farve vask, du skal bruge flere forskellige nuancer af samme farve. Bland disse i lige store dele med glasur. Anvende den første skygge i et tilfældigt mønster på dit PRIMES overflade og derefter fjer den anden skygge over det. Fortsætte til alternative farver, indtil du har opnået den effekt, du ønsker. Blødgøre nogen hårde kanter med en fugtig klud. Du kan anvende denne teknik på vægge samt stole, overskabe, kister, bureauer og tabeller. Ved hjælp af tre eller flere varianter på samme nuance vil give vægge slående visuel interesse. Ansætte pastel nuancer eller neutrale snarere end lyse farver, som gør disse vægge føler alt for travlt. Begrænse brug af denne teknik til accent væggene eller arkitektoniske særpræg og ikke bruge det på hele værelser, da dette kan have en trykkende virkning. Du kan bruge lysere farver, når behandling af møbler.

Glasur

Hvis du har aldrig eksperimenteret med tekstureret maling teknikker før, vil så ruder være en god introduktion, som beundringsværdige ruder resultater kan opnås med lidt erfaring. For at glasur vægge eller møbler, børste tonede glasur forsigtigt langs en tør, ren overflade. Vente flere minutter og derefter tørre glasur af med en fugtig klud. Fortsætte ruder, indtil din hele overfladen er blevet belagt. Mange lag af glasur kan anvendes for at opnå en dybde af farve. Når ruder, Husk at fuldføre hvert lag før du tilføjer en anden. Dette vil sikre en ensartet look. Eksperimentere med ruder accent vægge i lyse, kontrasterende nuancer. For eksempel, kan en blå væg Se ganske arrestere når glaseret med guld. Teste forskellige kombinationer, som red med sølv eller brun med lyserød. Bruge denne teknik til at kvikke op kedelig møbler eller kedelig gangarealer.

Kam

Den "kæmning" maling teknik har ligheder med i ruder. "Kam" en overflade, glasur det i en kontrasterende farve og derefter bruge en texturering redskab til at manipulere den våde glasur i mønstre. Du kan bruge en kam, en pottemager rib, en tør pensel og andre værktøjer til at manipulere den glasur tekstur. Grundmaling under glasuren vil blive afsløret ved strøg af din texturering værktøj. Du kan kam glasurer i striber, "Hør" teksturer, torve, Plaider og endda sildeben mønstre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com