Indsamling af forsyninger til at gøre din egen solfanger

April 21

Indsamling af forsyninger til at gøre din egen solfanger

Solpaneler er en miljøvenlig måde at supplere dit hjems eksisterende energikilder. Selv om mange mennesker føler sig bedre tilpas, købe en hovedmeningen panel, er processen med at gøre din egen solfanger ikke forfærdeligt komplekse. Det første trin er at indsamle de nødvendige forsyninger.

Instruktioner

•Den værktøjer du har brug for at bygge en sol-panel afhænger af den type beholder, der vil holde den. Mange mennesker vælger at arbejde med træ. I dette tilfælde, du skal bruge en sav, skruetrækker, boremaskine, trælim og silicium caulk ud over træ, selv. Krydsfiner er acceptabelt, at bagsiden af panelet og 3/4-inch firkantet træ fungerer bedst for siderne.

•Du kan også skal bidetang, wire strippere, en loddekolbe og nogle lodde. Disse værktøjer er anvendt til ledning hver solar celle til den anden og at lodde faner til hver solcelle, der holder dem ordentligt fastgjort.

•Decide hvilken slags solceller til at købe. Den standard størrelse for en celle er 3 inches af 6 inches, hver genererer omkring 0,5 volt og 3.5 ampere. De fleste paneler er bygget til at generere 18 volt, der kan magt mellemstore apparater, tv, endda guitarforstærkere. Det er ikke strøm nok til at køre to standard apparater samtidigt, kan det være knyttet til andre paneler til at give mere magt. For en lignende output skal du 36 celler for hvert panel. Du kan finde disse celler online på eBay og Amazon. Overveje at købe pretabbed celler, der hjælper med at minimere antallet af nødvendige skridt til at gøre et solpanel.

•Find et materiale til at dække dine solcellerne. Det skal være noget klart der ikke lede elektricitet, ligesom Plexiglas eller Lexan.

•Når du har alle disse solpanel forsyninger, finde en ressource til at guide dig gennem forsamlingen. Du kan finde disse vejledninger online (Se ressource 2) eller du kan købe en bog om emnet. Du er nu klar til at gøre din egen solfanger. (Se referencer 1 og 2).

Tips & advarsler

  • Materialer til en en gør det selv-solpanel bør koste omkring $130 til $150.
  • Grade B solceller kommer undertiden med pletter eller fejl, der mindsker effektiviteten. Når du køber solceller til dit panel, er det bedst at betale for celler, der er garanteret at være intakt og velfungerende. (Se referencer 2)

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com