Indstillingen lodret armeringsjern til en støttemur

December 5

Indstillingen lodret armeringsjern til en støttemur

Mens du ikke behøver nødvendigvis at tilføje eventuelle supplerende støtte til vægge under 4 fod i højde, kan du altid tilføje armeringsjern, hvis du vil medtage ekstra styrke i din støttemure. Lodret armeringsjern til støttemure er placeret i væggen for at hjælpe med at holde det fra hælder som det udligner, og mens du kan indstille barerne på flere måder, den nemmeste måde er under opførelsen af muren, snarere end installeret i sidefoden. Dette tillader dig at have den støtte du har brug for en regelmæssig støttemur.

Instruktioner

•Installer din første række blokke på toppen af din sidefod. Blande nogle konkrete mørtel i din trillebør og skovl det på toppen af sidefoden mindst en tomme tyk. Plads blokke ud i det mindste en halv tomme og brug mason murske at lægge mørtel mellem blokkene. Indstille blokke oven på mørtel seng. Trykke dem mod hinanden med en kølle, og tryk derefter dem ned i mørtel seng lidt, ved hjælp af plan for at hjælpe guide dig.

•Applicer tre fjerdedele af en tomme af mørtel på toppen af den første række af blokke med mason murske. Angiv den næste række af blokke oven på først. Udfylde hullerne mellem blokke med mørtel og tryk dem på plads. Gentag processen, mens du arbejder dig vej op ad væggen. Check væggen for plumb hvert par rækker med niveauet og justere efter behov.

•Work din vej op ad væggen mindst tre eller fire rækker. Skær din armeringsjern til finish højden af væggen med en vinkelsliber. Placer armeringsjern ind i væggen mindst hver 18 inches, op til en maksimal afstand på 48 inches. Skub armeringsjern på plads gennem hullerne i indre af blokken. Skovl mørtel i huller at omgive armeringsjern og holde det på plads.

•Layer din væg række efter række som du arbejde din vej. Slide blokke på plads på toppen af armeringsjern ved at holde dem op over armeringsjern, slotting toppen af armeringsjern gennem huller i blokke og derefter sænke dem på plads. Udfylde individuelle afstand med mørtel omkring sektionerne blok, der har armeringsjern passerer gennem dem, række efter række, indtil du er færdig.

Tips & advarsler

  • Vent, indtil du har mindst tre eller fire rækker, før du forsøger at placere armeringsjern, så de hjælpe med at holde armeringsjern i sted lodret med et par rækker af huller fyldt med beton.
  • Bære sikkerhed gear, når du arbejder på hjem projekter. For vægge over 4 fod i højde, kontrakt en bygningsingeniør for at hjælpe dig med at definere placeringen af armeringsjern og alle nødvendige formularer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com