Indstillinger for eksterne sidespor

March 11

At vælge de sidespor, der vil dække dit hus er blandt de højeste effekt beslutninger du vil fremsætte om udseendet af dit hjem. Afhængigt af om du går med træ, mursten, vinyl eller nogle andre sidespor, vil dit hjem tage på en helt anderledes udseende. Der er mange gyldige muligheder for sidespor, og hver har sine egne fordele.

Massivt træ

Massivt træ er sidespor valg for mange mennesker på grund af dens tidløshed og holdbarhed. Lap sidespor eller lodrette brædder kan vare i generationer og vil altid have en rig, klassiske føler, hvis taget sig af ordentligt, ifølge bedre boliger og haver.

Brug træ sidespor til at få dette look til dit hjem, kun hvis du er villig til at sætte i tid og indsats for at ordentligt vedligeholde det. Mange mennesker vælger lavere-vedligeholdelse muligheder på grund af træets mange ulemper. Det udvider og kontrakter som vejret skifter, det er udsat for insekt angreb, det kan knække og split, og det vil ofte vokse mug i fugtige klimaer. Det kræver også malerarbejde hvert år. Ordentlig beskyttelse mod meldug, insekter og vejret er afgørende for ordentlig pleje af solidt træ sidespor.

Vinyl

Vinyl sidespor har udseendet af træ uden vedligeholdelse emner af træ. De fleste vinyl sidespor er lavet til at ligne ægte træ, og mange versioner kan ikke få at vide, bortset fra den ægte vare fra kantstenen.Bruge vinyl sidespor, hvis du ønsker dit hjem til at ligne træ men ikke ønsker besværet forbundet med træ. Vinyl vil ikke rådner eller en bule, kræver ikke maling og vejr-resistent, bedre boliger og haver. Vinyl sidespor er ofte sikret i 50 år.Ulemperne ved vinyl omfatter en sænket værdi i forhold til et træ eller mursten hjem. Også, da der er ingen maling, køberen skal være parat til at bruge lang tid med den samme farve på huset.

Mursten

Mursten er fortsat den foretrukne sidespor til boliger af mange grunde. Mursten sidespor er holdbart, lav vedligeholdelse og æstetisk tiltalende, ifølge sidespor Helper.

Bruge mursten på dit hjem til at øge sin værdi af op til 6 procent. Dette materiale vil vare så længe som bygningen gør og er næsten vedligeholdelsesfrit. I de første 25 år af murstens liv kræver det generelt kun en lejlighedsvis vask med en slange, ifølge sidespor Helper.Den eneste store ulempe ved at vælge mursten sidespor er omkostningerne. I gennemsnit mursten koster mere end andre sidespor muligheder, og typisk det skal være professionelt installeret, hvilket øger omkostningerne.

Metal

Vælg metal sidespor såsom stål eller aluminium, hvis du ønsker en lav vedligeholdelse sidespor, der er tilgængelig i en bred vifte af stilarter og farver. Metal sidespor er normalt tilgængelige i skødet stil og brancher, der er næsten identiske med træ. Metal sidespor har den yderligere fordel, at vind - og vejrbestandig, ligesom vinyl sidespor. Metal sidespor er langvarig, men er ikke garanteret så længe som vinyl i de fleste tilfælde. Den gennemsnitlige metal sidespor garanti er kun halvdelen af vinyl gennemsnittet på 25 år, ifølge bedre boliger og haver. Hvad angår omkostninger, metal er lidt billigere end vinyl men forskellene er lille, ifølge Home Guide 123.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com