Indstillinger for et våbenhus loft

February 16

Indstillinger for et våbenhus loft

Våbenhuset lofter tilbyder en fantastisk måde at tilføje en dekorativ føler til ydersiden af ethvert hjem. Det kan synes som en lille touch, men det kan faktisk gøre en stor forskel til det udvendige udseende. De kommer i forskellige stilarter, lige fra tin fliser til faktiske træpaneler. Nogle kan være farvet eller malet for at tilføje en smule mere design og varme. Andre har mere af en viktoriansk byggestil.

Tin loftplader

Tin loftplader har gjort et comeback i moderne arkitektur og design. De var meget populære i slutningen af 1800-tallet i den victorianske æra. De er lavet af metal og Tara resistente over for problemer som vandskader, skimmel og meldug. De kan bruges i stedet for traditionelle lofter, og er billig og nem at installere. Mønstre på dem kan have en klassisk, antikke look. Ofte de er lavet til at passe over det eksisterende loft, og nogle er designet til at passe på et metal eller plastik gitter.

Krydsfiner paneler

Den mest typiske form for loft for indgangsparti er krydsfiner paneler. Det er nemt dekoreret med forskellige størrelser af krydsfiner og farver, fordi det kan males. Krydsfiner er modtagelig for fugt. Over tid, kan det separate hvis våd. Brug kun kvalitet udvendige-grade krydsfiner. Grunding det er en fantastisk måde at holde fugt.

Tunge og not

For at give en mere rustik dekorative udseende, gå til en tunge og groove loft. Det kommer i forskellige træsorter, selvom pine tunge og not er den mest almindelige, fordi det er den billigste og nemmeste at opnå. De træstykker har et sikringsanlæg stil og farves normalt. Det er nemt at installere. Det kommer i bestyrelser og blot kræver boards at være naglet til tværbjælke flere steder.

Beadboard

Beadboard loft er en type af tunge og groove paneler, der spor tilbage til 1800-tallet. Det skaber let en attraktiv og hyggelig fornemmelse. Det er billigt og nemmere at installere end krydsfiner. For at tilføje en mere stilfuld look og varme til verandaen, kan panelerne farves eller malet. Paneler kan anvendes over eksponerede bjælker, hvis de løber parallelt med hjem.

Vinyl (PVC)

Den mest almindelige type af vinyl loft er PVC. De er temmelig populære, da de er de billigste. PVC er en solid core, cellulære vinyl, som er effektiv og stærk nok til alvorlige vejrforhold. Ofte vinyl lofter vil ikke er fundet på stranden veranda eller kystområde, fordi det ikke er attraktive for insekter og knæk eller forfald. Det kommer i forskellige farver og kræver en lejlighedsvis rengøring med vand og sæbe. Det er forholdsvis enkelt at installere med de rigtige værktøjer og begrænsede færdigheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com