Indstillinger for gåtur gennem hegn

December 26

Indstillinger for gåtur gennem hegn

Hegn kan anvendes til mange formål. Det er vigtigt i landbrugsområder til at skabe grænser for husdyrbestand. Det bruges i boligområder til dekoration og til at holde uønskede dyr fra ind ejendommen. Nationalparker bruger ofte walk-through hegn til at forhindre køretøjer i at angive områder med adgangsbegrænsning. Uanset hvor hegn bruges, er en gåtur gennem afsnit af hegn forpligtet til at give adgang til egenskaben. Der er flere muligheder.

Drop jernbane

En dråbe jernbane hegn er en stil af walk-through hegn, der forhindrer enhver køretøjer adgang på ejendommen. Indlæg er rejst på dobbelt normal afstand du ønsker finner på en regelmæssig hegnet. Vandret ikke deltage indlæg til at skabe en solid barriere, men skråning til jorden for at mødes på halvvejen mellem stolperne. Dette skaber en "M" formet hegn, der er let for en fodgænger at navigere. Denne form for gåtur gennem hegn sparer penge på omkostningerne, da man derved undgår synker ekstra stillinger i jorden og bruger mindre træ end regelmæssig hegn.

Stigen Stile

En stigen stile walk-through kan føjes til næsten enhver form for hegn, og er især nyttig for wire fægtning fundet i landbrugsjord og landdistrikter. Stigen stile er et sæt af træ lameller, der er stablet vandret oven på hinanden. Disse er knyttet til to indlæg sunket i jorden ved siden af hegnet. Lamellerne er derefter fastgjort til et andet sæt af lameller på den modsatte side af hegnet. Dette skaber en stige, som fodgængere kan nemt trin op og over.

V Stile

En V stile er en anden mulighed for gang gennem hegn. Det kan tilføjes til enhver stil af hegn i hjørnet. V stile er lavet ved at skabe et hul i hjørnet af en eksisterende hegn. Dette område er erstattet med en skrå afsnit af lavt hegn. Træ skridt kan føjes til enten side af V Stile til at gøre det lettere for vandrere at skræve over det. Denne form for gåtur gennem hegn forhindrer køretøjer og husdyr i at passere hegnet men stopper ikke fodgængere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com