Indstillinger for gipsvæg

September 9

Indstillinger for gipsvæg

Folk refererer ofte til alle sorter af gipsplader bruges som væg der dækker som "drywall." Men der er faktisk mange forskellige sorter af gips. Den type, som du bruger til dine bestemt program i høj grad afhænger af typen værelse, du opbygger og hvilke egenskaber i dine vægge du lægger den højeste værdi på.

Standard gipsvæg

Standard drywall er materiale fundet på størstedelen af indvendige vægge i hjem rundt om i landet. Dette materiale er dybest set gips, der er dækket af et tykt ydre lag af papir. Standard drywall fås i forskellige tykkelser, startende fra 1/4 tommer og lige op til 5/8 tommer tyk. De fleste standard drywall kommer i plader, der er 4 af 8 og passer let på standard stud-indrammet vægge, men højere plader for højere værelser er tilgængelige.

Grønne bord

Fugt er et problem for regelmæssig gipsvæg. Hvis det gennemsyrer papir lag, vil det blive absorberet af gips, hvor det forårsager skimmel og meldug at vokse. For at undgå at erhverve rot i gips bestyrelser, er høj-fugt områder ofte dækket med en speciel grøn række drywall, normalt bare kaldet grønne bord. Bestyrelserne frastøder fugt på grund af en fedtet belægning placeret over overfladen af bestyrelsen, som kun modstår små mængder af fugt, men. Direkte vand kontakt i længere perioder ville helt sikkert stadig trænge ind og ødelægge grønne bord.

Lydisolerede

En anden fælles række drywall er designet til at stoppe lyden fra trænge igennem væggen. Denne type af drywall er tunge og har en øget tæthed frem for andre typer af drywall at stoppe lyden fra rejser gennem brædderne. Regelmæssig 5/8-inch gipsvæg vil stoppe en masse lyd, men det plejer arbejde samt specialiserede lyd-resistente gipsvæg. Dette materiale er nyttig for indvendige vægge står over for en garage eller workshop, for eksempel, for at undgå høje lyde fra værktøjer og motorer fra konstant rejser ind i huset.

Brandsikre gipsvæg

Denne type af drywall er undertiden også kaldet "Type-X" gipsvæg. Gips kernen i bestyrelsen har andre materialer, blandet med det at gøre det mere brandsikre. Disse omfatter glas og borsyre. Denne type materiale er ofte bruges i kommercielle bygninger hvor ild er en fare, og hvor bygningsreglementer angive at det skal bruges. Mange regioner har bygningsreglementer, der kræver Type-X drywall i ovnen værelser, for eksempel på grund af den potentielle risiko for brand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com